ZAČETNI plavalni tečaji za 3 - 6-letnike

Otroke neplavalce in polplavalce bomo skozi celoletni plavalni tečaj spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in plavalnimi tehnikami. Plavanje po naših učnih metodah temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi. V skupini, ki ne bo večja od 10 otrok, bodo kar štirje učitelji plavanja in koordinator. Plavalni tečaj, ki ga lahko označimo za nadstandardnega, tako prinaša predvsem dejstvo, da se lahko vsakemu otroku kar najbolj posvetimo.

Plavanje s takim načinom učenja poteka hitreje, predvsem pa lahko zagotovimo kar največjo kvaliteto in varnost pri delu, ki vseskozi temelji na različnih igrah v in ob vodi.

Začetni plavalni tečaj obsega:

  • osnovno prilagajanje na vodo (drsenje, plovnost...)
  • nadaljevalno prilagajanje na vodo (potapljanje glave, gledanje pod vodo...)
  • učenje prve plavalne tehnike (žabica)
  • učenje skokov v vodo
  • spoznavanje druge plavalne tehnike (plavanje na hrbtu)
  • učenje s pomočjo inovativnega plavalnega pripomočka SwimFin
  • plavalne igre in animacijo v vodi

Plavalni tečaj se prične s trenutkom, ko boste z otrokom prišli; preoblekli ga bomo, "kakšno rekli" in nato skupaj odšli plavat. Ko bodo otroci s plavanjem končali, se bomo spet skupaj preoblekli, posušili lase, nataknili vsak svoje čevlje in skupaj počakali na Vas. Tako bo plavalni tečaj z nami vsako učno uro trajal kar 90 minut (60 minut učne ure in skupni čas pred in po učni uri).

Pa še nekaj pomembnih informacij:

Celoletni plavalni tečaji potekajo 1x tedensko na skrbno izbranih lokacijah v Ljubljani (v novem bazenu na Fakulteti za šport in v Centru Soča), v Novem mestu (v bazenu OŠ Grm) in v Kamniku (v novem bazenu Cirius, pri zdravstvenem domu). Vaš bodoči plavalec, ki je star najmanj 3 leta, lahko izbira vadbo v številnih terminih. Cena programa vključuje prijavnino, organizacijo in izvedbo plavalnega programa, kopalke in dodatne spremljevalne prireditve, Božičkovo darilo in dostop do galerije s slikami Vašega otroka "v akciji"..

povpraševanje

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK NOVO MESTO DOMŽALE in RADOMLJE TRZIN VRHNIKA

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice vpišite svoj mail naslov spodaj.

Cenik

Cene celoletnih plavalnih tečajev Zavoda G-rega se gibljejo od 399€ do 538€ in se razlikujejo glede na starost vašega otroka, vrsto in pogostost programa vadbe, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12 in 15-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 169€ do 279€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ - 299€ (odvisno od lokacije vadbe) za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 160€ poz. 200€, če se odločite za ŠPORTNI PAKET 1, ki vključuje tudi plavalni tečaj.

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: