Predstavitev ekipe G-rega


Na tem mestu vam želimo predstaviti ekipo, ki sestavlja Zavod G-rega. V naših vrstah je 75 učiteljic, učiteljev, vaditeljic in vaditeljev, ki skupaj tvorijo G-rega programe in dejavnosti. Njihovo delo in nasmejane obraze lahko najbolje spoznate v živo med delom, nekaj utrinkov in podrobnosti pa objavljamo tudi tukaj…

Gregor PUST gregor.pust@g-rega.si, prof. šp. Vzgoje, diplomirani organizator športne rekreacije. Kot lastnik in direktor Zavoda G-rega, pa tudi kot učitelj plavanja, učitelj smučanja III. Stopnje, učitelj teka na smučeh II. Stopnje in učitelj rolanja je »prva žabica G-rega«, od koder izvira tudi ime. Kot prava žabica pa se tudi Grega v prostem času najraje zadržuje v bližini vode, saj mu poleg družine in skrbi za kvalitetno izvedbo programov največ pomeni, da okrog njega nekaj teče, skače in se premika (pa naj bo reka, morje, smučarska proga ali trim steza)

Lea NEŽMAH lea@g-rega.si: prof. šp. Vzgoje, učiteljica plavanja, učiteljica smučanja II. Stopnje, učiteljica teka na smučeh II. Stopnje, učiteljica rolanja. Lea je v naših vrstah že 10. Leto, v G-rega pisarni pa skrbi za koordinacijo vseh učiteljev, ter za pripravo programov in dogodkov, ki jih izvajamo. Na terenu pa jo boste lahko srečali tako na bazenih kot tudi na zasneženih strminah in animacijskih dogodkih.

Marko VITAS:info@g-rega.si : prof. šp. Vzgoje, učitelj smučanje III. stopnje, učitel plavanja, trener košarke. Na programih GA lahko srečate kot koordinatorja plavalnih tečajev v Ljubljani, v pisarni  kot vodja administracije skrbi, da se pri vseh dejavnostih držimo pravil, zakonov ter načel dobre prakse.

Petra FILIPIČ: prof. šp. Vzgoje. Zunanja sodelavka s pridobljenimi licencami številnih športnih panog je naša redna zunanja sodelavka, ki skrbi za koordinacijo plavalnih in smučarskih programov ter za pripravo letnih učnih načrtov ter za korektno sledenje ciljem in zadanim smernicam.

Boštjan REBERŠAK bostjan.rebersak@g-rega.si: prof. šp. Vzgoje. Redni zunanji sodelavec, ki v Zavodu G-rega skrbi za pomoč pri izvedbi večjih dogodkov in promocijskih aktivnostih, še vedno pa ga najdete tudi na programih smučanja in plavanja, kjer kot vodja in prvi(!) učitelj skrbi za stalno strokovno izpopolnjevanje kadra.

Z nami pa so tudi drugi skrbno izbrani sodelavci – učitelji, vaditelji in animatorji, ki si jih lahko ogledate »v akciji« - na spodnjih slikah ali v živo na programih.

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: