Odličen skok!

 

  Novo mesto   Ljubljana   Kamnik
  Vrhnika   Domžale   Trzin

.. ali pa preprosto nadaljujte s skakljanjem po straneh!

Otroci so tisti, ki jim namenjamo posebno pozornost. Največ je tistih "ta malih", 2- do 6-letnikov. Pa tudi "ta veliki" so za nas pomembni. Plavalni tečaji, tečaji rolanja, smučanje in telovadba so le nekateri programi, ki jih pripravljamo zanje. In tudi za vas, spoštovani starši.

Ker pa dan ni dnevu enak, pride tudi čas zimskih in poletnih aktivnih počitnic. Pa rojstni dan. In športni dan. Tudi tukaj vam z veseljem priskočimo na športno pomoč, pa če imate malčka, mladostnika, vrtec ali morda podjetje z željo, da za vas pripravimo športno animacijo ali promocijo.

Veseli bomo, če boste postali del naših športnih programov. Mi pa se bomo na vsakem koraku, pri vsakem plavalnem zamahu in smučarskem zavoju trudili, da boste del naših programov tudi ostali.

Ekipa G-rega

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: