PLAVALNE POČITNICE V LJUBLJANI - Laguna 2018

V zavodu G-rega v mesecu juliju in avgustu izvajamo poletno počitniško varstvo za otroke med 3. in 12. letom starosti.

Oglejte si VIDEO PREDSTAVITEV poletnega počitniškega varstva:

 

Naše druženje in plavanje v novem G-rega športnem centru na Laguni (Ljubljana-Ježica)  poteka vsak dan med 7:00 in 17:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava z animatorji.

PROGRAM:

 • celodnevno varstvo ter šola plavanja z učitelji plavanja,
 • poskrbljeno za prehrano (malica, kosilo, pop. malica, pijača, sadje),
 • homogene plavalne skupine (4-7 otrok / učitelja) + koordinator počitnic

SPREMLJEVALNE DEJAVNOSTI:

 • vodna drča (slider),
 • freezbee golf,
 • ogled mini živalskega vrta,
 • Abc potapljanja,
 • športne igre (mini nogomet, mini košarka, G-rega skakalni grad),
 • ustvarjalne delavnice,
 • družabne aktivnosti (namizne igre, skupinske igre...),
 • uporaba G-rega igrišča (ograjeno, osenčeno, le za našo uporabo).

 

V PRIMERU SLABEGA VREMENA...

... ste lahko popolnoma brez skrbi. Program se bo v prilagojeni obliki izvajal tudi v deževnih dneh, saj imamo na voljo dovolj notranjih površin. 

CENA:

Cena: 1 termin plavalnih počitnic znaša 149 €. Za dodatni teden počitnic (velja za istega otroka) znaša cena 119€. Nudimo tudi za dopoldanski program do 13h (do kosila).

 • Za 2. otroka v družini nudimo 10% popust na osnovno (149€) ceno. 

*Popusti se ne seštevajo.

TERMINI:

Vsak počitniški teden julija in avgusta od ponedeljka do petka (prvi termin je 4-dnevni in traja od 26.6. do 29.6, pri čemer je nižja tudi osnovna cena, k za ta termin znaša 119€ .

 

Veselje do dela z otroci, naše izkušnje ter skrb za varnost so naša glavna vodila, da želimo na počitniško varstvo povabiti tudi vas.

povpraševanje 

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: