O programih v Domžalah in Radomljah

 


Športne aktivnosti G-rega lahko otroci in njihovi straši že vrsto let obiskujete v Domžalah. V sklopu Fitnes centra Bodifita gostujemo v prijetne okolju, kjer lahko v času vadbe otrok tudi starši športno izkoristite svoj čas v okviru njihovih fitnes ali wellnes programov. 

V Radomljah pa nas najdete v telovadnici OŠ Preserje pri Radomljah, kjer gostujemo v eni od njihovih prijetnih telovadnic.

Tečaje bodo vodili skrbno izbrani in izkušeni vaditelji, vzgojitelji in animatorji ter ga tudi na primeren način izvajali v želji, da bi bili zadovoljni tako vaši otroci kot vi!

Otroci od 2. leta starosti naprej lahko izbirajo med naslednjimi celoletnimi aktivnostmi (kliknite ):

 

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: