Lokacije G-rega aktivnosti v Ljubljani:

 

DRUŽINSKI ŠPORTNI CENTER G-REGA V ZALOGU (Hladilniška pot 36):

Domovanje Zavoda G-rega je v prostorih športnega parka Oaza v Zalogu. Center G-rega stoji le 4 minute vožnje z obvoznice in je umeščen v prijazno okolje, čisto blizu, a ravno prav daleč od mestnega vrveža. Objekt obsega prostore v dveh nadstropjih, novi in svetli prostori so opremljeni tako, da so kar najbolj varni, otrokom prijetni ter opremljeni po vseh standardih pričakovanjih. 

Center se nahaja na Hladilniški poti 36, Ljubljana-Zalog, v neposredni bližini drsališča Zalog.

ŠPORTNO-IZOBRAŽEVALNI CENTER G-REGA V LAGUNI (Dunajska c. 270):

V sklopu ogromnega zelenega parka, v neposredni bližini bazenov v Laguni, se nahaja G-rega hiša. V njej ima svoje domovanje zasebni vrtec, poleg tega pa v sklopu športne dvorane v Laguni pripravljamo tudi športne rojstne dneve ter programe otroške telovadbe.   

BAZEN NA FAKULTETI ZA ŠPORT (Gortanova 22)

V sodobnem bazenu Fakultete za šport izvajamo vadbo plavanja za otroke od 4. leta naprej (začetni, nadaljevalni in izpopolnjevalni tečaji) ter vadbo za odrasle. Verjamemo, da boste z obiskovanjem te lokacije zadovoljni, saj nudi sproščujoče okolje za vodne aktivnosti.

BAZEN NA CENTRU SOČA (Linkartova c. 51)

Že deseto leto plavalne tečaje organiziramo tudi na bazenu Inštituta za rehabilitacijo RS (Center Soča). Na tej lokaciji ponujamo vadbo za najmlajše (od 3. do 6. leta starosti), ki uživajo v zelo topli in prijetni, pa tudi neoporočeno čisti vodi pod vodstvom učiteljev plavanja G-rega.

TELOVADNICA NA CENTRU SOČA (Linhartova c. 51)

Novost letošnje sezone je tudi organizacija programov telovadbe v prenovljeni športni dvorani Centra Soča. Lokacija omogoča dobre povezave, sama dvorana pa ima med drugim tudi veliko plezalno steno, vadba pa je prepletena z G-rega učnim pristopom in prijetnimi animatorji.

TELOVADNICA V ŠIŠKI na Gimnaziji Šiška (Aljaževa c. 32)

Le kje je lahko bolj prav, da izvajamo telovadbo kot na športnih terenih športne gimanzije. Okoliškim prebivalcem na tej lokaciji nudimo programe otroške telovadbe ter aktivnosti za malčke. 

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: