ANIMACIJSKI PROGRAMI ZA PODJETJA

 

Svoje delovanje smo usmerili v pripravo in izvedbo animacijskih in promocijskih aktivnosti za podjetja, organizacije in zaključene skupine.

Animacije in promocije Agencije G-rega temeljijo na nekaj urnem do celodnevnem (ali večdnevnem) delu na terenu, kjer se način dela in izvedbe prilagaja željam in pričakovanjem naročnika.

Izbirate lahko med;

- Team building programi

- Otroško in družinsko animacijo

- Najemom atraktivne animacijske opreme 

- Najem napihljivih igral za otroke

- Organizacija športno družabnih srečanj za zaposlene

 

Video predstavitev animacijske opreme in ponudbe animacijskih programov:

 

Animacije in promocije se izvajajo pod vodstvom strokovno usposobljene ekipe animatorjev, katerih osnovna naloga je zabava in usmerjanje udeležencev (pri animacijah) oz. predstavljanje izdelkov oz. storitev naročnika (podjetja) oz. krepitev blagovne znamke (pri promocijah).

 povpraševanje

 

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: