DRUŽINSKO SMUČANJE  IN SMUČARSKI TEČAJI ZA OTROKE 2018!

Za vse tiste (tudi najmlajše) otroke, ki bi želeli spoznati smučanje na varen, prijeten in igriv način, smo pripravili smučarske tečaje. Otroci od 3. leta naprej, osnovnošolci in odrasli lahko z nami smučajo ob SOBOTAH (v primeru zadostnega povpraševanja tudi ob nedeljah) in v času ZIMSKIH POČITNIC.

Že nekaj let pa izvajamo tudi družinske zimske počitnice, ki vključujejo namestitev, šolo smučanja ter pester animacijski program za celo družino. Letos imamo na voljo počitnice v Italiji (Kronplatz - San Vigilio) in Avstriji (Altenmarkt - sm. področje Ski Amade)...

ZA VAS SMO PRIPRAVILI:

Sobotni smučarski tečaji na Pokljuki.  ( vsako soboto od 18.11.2017 naprej)

Prednovoletni smučarski tečaji na Pokljuki (od 27. do 30. decembra 2017)

Počitniški smučarski tečaji na Pokljuki  ( od ponedeljka, 19.2. do petka, 23.2.2018)

Zimske družinske počitnice v Italiji - (januar in februar 2018)

Zimske družinske počitnice v Avstriji -  (januar, februar 2018)

 

Sodoben učni pristop, varnost in kvaliteta so razlogi, ki bodo smučanje z nami naredili prijetno in nepozabno!

G-team

Za vse informacije o naših smučarskih programih in prijave smo dosegljivi na tel. 041/750-353, 041/676-097 ali na spletni strani www.g-rega.si .

povpraševanje

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: