3-dnevni BOŽIČNO-NOVOLETNI SMUČARSKI TEČAJ 

V času božično-novoletnih počitnic (27.-29.12.2017) pripravljamo za otroke od 3. leta starosti naprej program smučanja na Pokljuki (ali na smučišču Senožeta v Bohinju), kjer bomo seveda veliko smučali in se z učitelji zabavali. 

Otroci skupaj z učitelji smučanja dnevno odhajajo iz Ljubljane s posebnim G-rega avtobusom iz Ježice ob 7:40, v Ljubljano pa se vrnemo ob cca. 16:45

3-dnevni smučarski tečaj vključuje:

  • Učenje smučanja ( 3 – 6 vadečih/učitelja)
  • Jutranji prigrizek na avtobusu
  • Malico na smučišču
  • Kosilo v Šport hotelu
  • Smučarsko vozovnico
  • Dodatne spremljevalne aktivnosti ( sankanje, iskanje skritega zaklada...)
  • Organizacijo programa
  • Priznanje, spletni fotoalbum

Opombe:

Možnost brezplačne izposoje smučarske opreme
  
(število je omejeno).

- Največje število udeležencev je 35, najmanjše pa 15.

- v primeru neugodnih vremenskih razmer (pomanjkanje snega, dež...) se program izvede, le da (delno ali v celoti) v prilagojeni obliki (plavanje, drsanje, bowling...) oz. na drugem smučišču glede na snežne razmere. 

Cena tečaja: 

- Cena 3-dnevnega programa znaša 199€ / otroka. Za 2. otroka v družini in/ali za "Žabice", ki obiskujejo letne programe sezone 2017/2018, znaša cena 189€.

- V primeru, da izberete opcijo brez avtobusnega prevoza (otroka oddate in prevzamete na Pokljuki), se cena zmanjša za 5€ / dan.

- V primeru obročnega plačila (3 obroki) se osnovna cena poviša za 10€

- V primeru izvedbe tečaja na drugem večjem smučišču (Kranjska Gora, Cerkno, Krvavec) se cena poviša za 3,5€ / dan

- V primeru želje po zavarovanju odpovedi tečaja zaradi bolezni (riziko odpovedi), znaša doplačilo ob prijavi 4,28% od vrednosti tečaja.

 

Organizator turističnega aranžmaja je Agencija G-rega d.o.o., z veljavno licenco pri GZS številka 10867/1


. povpraševanje

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: