TEČAJI ROLANJA

Z drvečimi nogami prevoziš pločnike; če greš po makadamu, polomiš kočnike.

Včasih smo se vozili s kolesi. Danes pa nas vleče k drugačni obliki športa in transporta - rolanju. Peljati se zna skoraj vsak izmed nas, problem pa ponavadi nastane, ko se je potrebno (pravočasno) ustaviti, da o spretnem premagovanju (živih) ovir sploh ne govorimo. Da bi vi in vaši otroci postali varni udeleženci v tem športu, vas vabimo v 8-urni začetni in nadaljevalni program.

Naučili se bomo varne vožnje z rolerji, do znanja pa nas bo pripeljala igra, številni učni pripomočki ter vam že poznani G-rega učni pristop. Tako bomo na koncu postali mojstri pravilnega padanja, pravočasnega zaustavljanja, atraktivnega zavijanja ter nenazadnje tudi vzdrževanja rolerske opreme in osnove teorije rolanja.

Kliknite za ogled podrobnosti tečaja (termini, cene, lokacija...)

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: