Igriva košarka

 • Informacije o telovadbi
 • Program IGRIVE KOŠARKE je nadgradnja gibalne abecede, ki je namenjen najmlajšim ljubiteljem košarke in športa nasploh. Program izvajamo v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije, redni gost na vadbi za je za še večjo motivacijo tudi maskota “Lipko”.

  •  Otroci med 5. in 7. letom starosti bodo v celoletnem programu spoznali: različne športne zvrsti, pravila in značilnosti športnih iger, predvsem pa košarke
  •  V skupini vrstnikov bodo otroci nadgrajevali znanje ob pestrem programu z žogo v roki
  • Lipko bo poskrbel za dodatno zabavo popestritev vadbe
  • Otroci bodo skupaj z učitelji obiskali tudi pravo košarkarsko tekmo in imeli možnost spoznati katerega od profesionalnih košarkarjev
  • G-rega učni pristop po metodi S.V.O.K. je zagotovilo za uspeh in kvaliteto vadbe 
 • Program poteka 1x tedensko, posamezna učna ura pa traja 60 minut.

  Na vadbi, ki je prilagojena starostni skupini, bodo otroci nekoliko podrobneje in aktivneje spoznali osnove košarkarske igre, košarkarskih pravil, predvsem pa košarkarskih poligonov in prilagojene igre.

  Za dodatno popestritev pa bodo otroci tudi v tem programu spoznali še nekatere druge aktivnosti z žogo, abc atletike (šola teka, skok v daljino, skok v višino, meti) in abc gimnastike.

  Vadba poteka ob sodelovanju Košarkarske zveze Slovenije, ki pomaga pri izvedbi z opremo, na obisk pa bo večkrat prišel tudi Lipko – maskota košarke. 

  V skupini, ki bo štela 7-10 otrok, bosta 2 vaditelja in koordinator programa, ki po skrbel za dodatno kvaliteto pri izvedbi programa.

  Tečaje izvajamo v Ljubljani (Zalog, OŠ Polje), Trzinu (JH Studio) in v Preserjah pri Radomljah (OŠ). Za termine prosimo izberite želeno lokacijo na strani TERMINI IN CENE. Posamezni termini so žal že zasedeni in tako niso več na voljo. Hvala za razumevanje.

  Informacije o ceni programov:

  Tudi cene so seveda pomembne pri izbiri ponudnika.

  Cena programov telovadbe (25-urni) (Malček skakalček, Gibalna abeceda, Igriva košarka) znaša 249€.  Če se odločite za paket vadbe (celoletni plavalni tečaj + celoletni program telovadbe) znaša cena telovadbe 199€.

  Cena celoletnih tečajev plavanja (25, 30-urni) znaša v Kamniku 379€, v Ljubljani pa znašajo od 449€ do 550€ (velja za letne plavalne tečaje na bazenu Fakultete za šport oz. na Centru Soča) in se razlikujejo glede na starost tečajnika, vrsto in pogostost programa vadbe, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje (nadstandardno število učiteljev v skupini, kopalke, družinske izlete…)

  Cene intenzivnih pomladnih tečajev plavanja (5, 8, 10-urni) znašajo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

  Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi, počitniški programi…) pa so, skupaj z opisi, objavljene na naših podstraneh.

  Iskreno se veselimo vašega morebitnega klica ali e-pošte.

  Ekipa Zavoda G-rega.

 • Kako se prijaviti?