PROGRAMI ZA MALČKE: Malček skakalček

Telovadba za otroke, ki smo ji nadeli ime »Malček skakalček«, želimo narediti še korak naprej, ko govorimo o ponudbi športnih programov za najmlajše. Otroška telovadba »Malček skakalček« je namreč namenjen otrokom med 2. in 3. letom starosti, torej tistim malčkom, ki že samostojno hodijo in skačejo naokrog, hkrati pa so seveda še premajhni, da bi kar tako, zaradi športa, zapustili varen objem staršev. Telovadba je namenjena skupnemu obiskovanju otroka in starša.

Program obsega 25 učnih ur, ki jih bodo malčki, skupaj z enim od staršev, 1x tedensko preživeli z našimi vzgojitelji in animatorji.

Na vadbi, ki traja 60 minut, se bomo spoznavali z naravnimi oblikami gibanja (plazenje, lazenje, tek, poskoki, plezanje…), elementarnimi igrami, pričeli bomo z atletsko abecedo in abc gimnastike. Del učnih ur bomo namenili športom in igram z žogo, športom in igram z loparji, zagotovo pa je pomembno omeniti tudi to, da nas na vadbi čaka skakalni grad, trampolin, plezalne stene, 6 različnih didaktičnih gugalnic ter okolje, ki je v vseh elementih prilagojeno najmlajšim!

Otroška telovadba v programu »Malček skakalček« poteka 1x tedensko na naslednjih lokacijah: 

v Ljubljani v Otroškem športnem centru G-rega v Zalogu, v športni dvorani Centra Soča

- v Trzinu v novem športnem centru JH pri OŠ

 

V skupini bo 7-12 otrok, z njimi pa bosta 2 vaditelja, poleg tega pa še koordinator. To nam omogoča kar najbolj individualen pristop k vadbi. 

Termini in cena:

Vabimo vas, da si termine ogledate tukaj

Smo kaj pozabili povedati?

Gotovo vam bo prav prišel tudi ogled najpogostejših vprašanj in odgovorov , s katerimi se starši soočajo pred vpisom v program.  

Družinska vadba - NOVO

Starši bodite aktivni med vadbo vaših malčkov. Zavod G-rega in Pulz šport vabita otroke in starše na koristno in zabavno preživljanje aktivnega časa. Vadba za odrasle in otroke poteka ločeno ob istem času (četrtek ob 17:00 uri) na isti lokaciji (Laguna). Za starše: tekaški treningi v zelo majhnih skupinah, prilagojeni posamezniku ter njegovim zmožnostim.

 

povpraševanje

povpraševanje

Termini

Natančnejše urnike in termine programov lahko najdete pri opisu posamezne vadbe, vsi termini celoletnih programov pa so zbrani tudi v tabeli, ki jo najdete tukaj

Oglej si vse termine

Lokacije

Naše programe izvajamo na lokacijah:

LJUBLJANA KAMNIK DOMŽALE TRZIN

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Cenik

Cena celoletnih plavalnih tečajev (25, 30-urni) znaša v Kamniku 359€, v Ljubljani pa znaša od 429€ do 550€ in se razlikuje glede na starost otroka, število učnih ur, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje.

Cene krajših plavalnih tečajev (8,10, 12-urni) Zavoda G-rega se gibljejo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

Cena programov telovadbe (25-urni) Zavoda G-rega (Malček skakalček, Gibalna abeceda...) znaša 249€ za celotno obdobje (možno je obročno plačilo) ali 199€, če se poleg telovadbe odločite še za celoletni tečaj plavanja. 

Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi...) pa so prav tako objavljene na naših podstraneh, kjer so posamezni programi tudi opisani.

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: