Ugodnosti članske pri G-rega

Z vključitvijo v športne programe Zavoda G-rega ste pravkar postali tudi naš član. Članstvo prinaša določene ugodnosti, ki so zapisane spodaj, pred pričetkom sezone pa vam bomo zaupali še nekaj drugih ugodnosti, ki vam bodo zagotovo prišle prav.

 • WELLNESS CENTER »OTELO«:
  Starši Zavoda G-rega deležni 15% nižjih cen pri vseh njihovih paketih, pa naj gre za vadbo v fitnessu, raznovrstnih programih aerobike ali sprostitve v savna centru. Wellness center Otelo najdete v Domžalah pri centru Breza. Info na www.otelo.si .
   
 • EUROSPORT TRADE:
  Naš partner na področju izdelkov za šport in prosti čas vam s kartico ponuja 10% popust na njihove izdelke. Najverjetneje boste najbolj veseli možnosti ugodnejšega nakupa smuči VÖLKL, smučarskih čevljev TECNICA, oblačil THINK PINK in MURPHY&NYE ter čevljev GEOX. Info na www.eurosport-trade.si .

  Poslovalnice, kjer lahko uveljavljate popust, so: GEOX SHOP, Kongresni trg 6, Ljubljana in BTC - Šmartinska 152, Ljubljana;  THINK PINK in DIMENSIONE DANZA SHOP – Gosposka ul. 6, Ljubljana;  PROSHOP, Mašera Spasičeva 8 , Ljubljana.
   
 • ALPINSPORT:
  Podjetje Alpinsport iz Ribčevega Laza v Bohinju bo za vas poskrbelo vedno, ko si boste sami ali z družino zaželeli veslanja po Bohinjskem jezeru, canyoninga, plezalnih izkušenj ali pa si boste želeli izposoditi kolo. Izlet v prelepo okolje Bohinja in vse njihove storitve (opise najdete na www.alpinsport.si) so za člane Zavoda G-rega 10% ugodnejši. Info na www.alpinsport.si .
 • MOJAZABAVA.SI:Na spletni strani Moja zabava lahko najdete vse potrebno za praznovanje rojstnega dne. Posebni krožniki, servieti, baloni, čepice in še marsikaj z motivi priljubljenih risanih junakov (Hello Kitty, Ben ten, Pujsa Pepa...). Za praznovanje rojstnega dne za otroke pri G-rega boste deležni posebnih G-rega popustov pri naročilu izdelkov, tudi prav posebnih tort. Več na www.mojazabava.si

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske G-rega novice, vpišite svoj mail naslov spodaj.

S prijavo na e-novice soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Zasebni vrtec

V okviru Zavoda G-rega deluje tudi zasebni vrtec Znajček z enoto z 2 oddelkoma v Ljubljani  v Zalogu.

Odprli pa smo tudi NOVO ENOTO na Ježici!!!

Vrtec je za starše sofinanciran, ponuja pa tudi številne športne in druge dejavnosti brez doplačil. 

Vstopi v znajčkovo gnezdo

Facebook

G-rega na facebook-u

 

Partnerji

Naši PARTNERJI: