ZASEBNI (športni) VRTEC "ZNAJČEK"

...Znajčkovo gnezdo je doma v Ljubljani z enoto v Zalogu in z enoto na Ježici!

Pozdravljeni na straneh, kjer ima svoje gnezdo zasebni vrtec Znajček.  Izvajamo kurikulum za vrtce z dodatnim poudarkom na športno obarvanih vsebinah!

Naše domovanje se nahaja v v enoti z 2 oddelkoma v Ljubljani v Zalogu ter 2 oddelkoma na Ježici - v kompleksu Ljubljana Resort in Lagune, kjer smo obdani s kar 3 hektari travnatih, sprehajalnih in gozdnih površin čisto zraven vrtca.

Zasebni vrtec "Znajček" je vpisan v razvid vrtcev in je za starše sofinanciran iz občinskih proračunov (plačilo staršev glede na dohodkovni razred). Program izvajamo po veljavnem kurikulumu za vrtce. 

Program vrtca temelji na »all inclusive« storitvi, kar pomeni, da je v ceno vrtca vključeno vse - brez dodatnih stroškov in doplačil.

Prostore, kjer se nahaja zasebni vrtec Znajček, si lahko ogledate v galeriji sliki v albumu "Znajčkovo gnezdo". 

Podrobneje o naših enotah najdete tukaj.

Naša želja je, da bi Znajčkov dom postal tudi vaš dom, ker bi vi tako želeli in ne zgolj zato, ker gre za pomanjkanje prostora v drugih vrtcih.

Verjamemo, da lahko otrokom in vam ponudimo prijetno in kvalitetno gnezdo.

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske Znajček novice vpišite svoj mail naslov spodaj.

Z oddajo obrazca soglašate, da vas Zavod G-rega obvešča o svojih storitvah. Preklic lahko podate kadarkoli preko e-pošte. Več informacij v Izjavi o zasebnosti

Jedilnik

Za pestrost jedilnika ter pripravo zdravih jedi skrbi kuharska ekipa Vegan fresh . Tedenske jedilnike redno objavljamo na oglasni deski vrtca. Na voljo so tudi diete.

Novice

Napovednik dogodkov v mesecu maju 2018

Pomlad je zares prijeten letni čas. Tudi v vrtcu nas čaka mnogo zanimivih reči. Pikapolonice in Sovice bo obiskalo gledališče za najmlajše AEIOU, pričenjajo se dnevi na igrišču. V mesecu maju pa  meseca pa nas že čaka tečaj varne vožnje na poganjalcih ter tečaj rolanja. Smo pa tudi v pričakovanju obiska slovenskih filharmonikov, ki prihajajo na obisk v vrtec. Konec meseca maja pa že z nestrpnostjo čakamo na tabor v Izoli...    

Znajčkovo gnezdo

Znajčkovo domovanje v Ljubljani v Zalogu je v popolnoma novem objektu v prijetnem okolju, ki je 5 minut od obvoznice v okviru centra G-rega. Enota prinaša zares prijetno in prostorno domovanje otrokom od 1. leta starosti naprej z igriščem in sodobnimi igralnicam, velikim parkiriščem ter le nekaj korakov do narave v Zajčji Dobravi. 

Vstopi v znajčkovo gnezdo

Partnerji

Naši PARTNERJI: