ZASEBNI (športni) VRTEC "ZNAJČEK"

...Znajčkovo gnezdo je doma v Ljubljani z enoto v Zalogu in z enoto na Ježici!

Pozdravljeni na straneh, kjer ima svoje gnezdo zasebni vrtec Znajček.  Izvajamo kurikulum za vrtce z dodatnim poudarkom na športno obarvanih vsebinah!

Naše domovanje se nahaja v v enoti z 2 oddelkoma v Ljubljani v Zalogu ter 2 oddelkoma na Ježici - v kompleksu Ljubljana Resort in Lagune, kjer smo obdani s kar 3 hektari travnatih, sprehajalnih in gozdnih površin čisto zraven vrtca.

Zasebni vrtec "Znajček" je vpisan v razvid vrtcev in je za starše sofinanciran iz občinskih proračunov (plačilo staršev glede na dohodkovni razred). Program izvajamo po veljavnem kurikulumu za vrtce. 

Program vrtca temelji na »all inclusive« storitvi, kar pomeni, da je v ceno vrtca vključeno vse - brez dodatnih stroškov in doplačil.

Prostore, kjer se nahaja zasebni vrtec Znajček, si lahko ogledate v galeriji sliki v albumu "Znajčkovo gnezdo". 

Podrobneje o naših enotah najdete tukaj.

Naša želja je, da bi Znajčkov dom postal tudi vaš dom, ker bi vi tako želeli in ne zgolj zato, ker gre za pomanjkanje prostora v drugih vrtcih.

Verjamemo, da lahko otrokom in vam ponudimo prijetno in kvalitetno gnezdo.

E-novice

V kolikor želite prejemati elektronske Znajček novice vpišite svoj mail naslov spodaj.

Jedilnik

Za pestrost jedilnika ter pripravo zdravih jedi skrbi kuharska ekipa Plate . Tedenske jedilnike redno objavljamo na oglasni deski vrtca...

Novice

Napovednik dogodkov v mesecu decembru

Dragi starši, mesec december bo že tradicionalno pester in poln enkratnih doživetij. Prinaša obilico posebnih trenutkov, ki smo jih deležni le v tem mesecu leta, med drugim pa bomo odšli v praznično okrašeno Ljubljano, si ogledali božično predstavo, izdelovali praznično okrasje ter se skupaj pripravili na prihod novega leta. Želimo vam prijetne trenutke z vašimi otroki in naj vas prazniki še bolj zbližajo in utrdijo vašo enkratno vez! Vaša Znajčkova ekipa!

Znajčkovo gnezdo

Znajčkovo domovanje v Ljubljani v Zalogu je v popolnoma novem objektu v prijetnem okolju, ki je 5 minut od obvoznice v okviru centra G-rega. Enota prinaša zares prijetno in prostorno domovanje otrokom od 1. leta starosti naprej z igriščem in sodobnimi igralnicam, velikim parkiriščem ter le nekaj korakov do narave v Zajčji Dobravi. 

Vstopi v znajčkovo gnezdo

Partnerji

Naši PARTNERJI: