Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Predstavitev ekipe

 • V naših vrstah je 57 vaditeljic, vzgojiteljic, učiteljev in zunanjih sodelavcev
  Skupaj tvorimo trdno ekipo z željo, da je otrokom z nami preprosto ... lepo!
 • Delujemo po internem protokolu S.V.O.K., kar pomeni, da delo temelji na Sistemizaciji, Varnosti, Odnosu in Kvaliteti.

 • Najbolje se vam lahko predstavimo “v akciji” – torej med delom. Na tem mestu pa lahko vsaj malce spoznate del naše ekipe. 

  • Gregor Pust
   prof. šp. vzg., dipl. org. športne rekreacije, direktor Zavoda G-rega

   Kot lastnik in direktor Zavoda G-rega, pa tudi kot profesor športne vzgoje, diplomirani organizator športne rekreacije, učitelj plavanja, učitelj smučanja III. Stopnje, učitelj teka na smučeh II. stopnje in učitelj rolanja je »prva žabica G-rega«, od koder izvira tudi ime. Dnevi so prežeti z otroškimi nasmehi in izzivi- tako v službi kot doma, kjer pridno rastejo 3 navihani fantje. Vse to pa je nekoliko lažje ob pomoči najboljše žene, ki skrbi, da dnevni ritem in aktivnosti tečejo v pravo smer, ter da sta glava vedno na pravem, srce pa na prvem mestu!

  • Vesna Pust
   prof. šp. vzg. in diplomirana vzgojiteljica, organizacijski vodja vrtca v enoti Ježica

   Vrtec na Ježici je v dobrih rokah, saj zanj kot vodja enote skrbi Vesna Pust. Zadnjih 14 let posveča vzgoji in izobraževanju najmlajših – najprej v okviru športnih tečajev, zadnjih 7 let pa kot vzgojiteljica v vrtcu v skupini “Veverice”. Srčnost in posluh za otroka sta le dve izmed vrlin, ki jo cenijo tako otroci kot starši.

  • Marko Vitas
   prof. šp. Vzgoje, vodja kadrov

   Marka, nepogrešljivega člana ekipe G-rega, lahko že od leta 2005 srečujete kot koordinatorja plavalnih tečajev v Ljubljani, v G-rega pisarni pa kot vodja kadrov skrbi, da se pri vseh dejavnostih držimo pravil, zakonov ter načel dobre prakse ter da se naši učitelji razvijajo, učijo in izpopolnjujejo. Kot učitelj plavanja, učitelj alpskega smučanja III. stopnje in kot diplomirani profesor športne vzgoje pa tudi aktivno sodeluje pri delovanju in razvoju naše organizacije.

  • Lea Nežmah
   prof. šp. Vzgoje, vodja pisarne

   Lea je v naših vrstah že 15. Leto, v G-rega pisarni pa skrbi za stik s starši ter za pripravo programov in dogodkov, ki jih izvajamo. Na terenu jo boste lahko srečali tako na bazenih kot tudi na zasneženih strminah in animacijskih dogodkih, doma pa se uči vsak dan novih veščin, saj je mama treh simpatičnih malih športnikov

  • Jan Kozina
   dipl. org., vodja administracije

   S svojo natančnostjo, organiziranostjo in sistematičnostjo je Jan nepogrešljiv člen naše ekipe. Skrbi za to, da je vse na pravem mestu ter da ima ekipa na terenu lahko vso administrativno podporo. Jana boste našli v G-rega pisarni, nemalokrat pa tudi na animacijskih aktivnostih in na smučarskih tečajih.

  • Neža Avbelj
   prof. šp. vzg., vodja animacij

   Strast do športa in profesionalno delo v rokometni ekipi sta Nežo dodobra pripravili na izzive, ki jih prinaša sodelovanje v ekipi G-rega. Vodja animacijskih aktivnosti, delovanje v G-rega vrtcu ter izvedba programov plavanja in telovadbe so le nekatere izmed številnih nalog, ki jih vsakodnevno uspešno opravlja. Kmalu bo tudi Neža upihnila 10 svečko, ko govorimo o letih sodelovanja v naši ekipi.

  • Urša Vinšek
   dipl. vzgojiteljica

   Vzgojiteljica v skupini “Ježki” v enoti v Zalogu

  • Kaja Pagon
   prof. šp. vzg. in dipl. vzgojiteljica

   Vzgojiteljica v skupini “Pikapolonice” v enoti v Zalogu

  • Maja Bašnec Carič
   pomočnica vzgojiteljice

   Pomočnica vzgojiteljice v skupini “Sovice” v enoti na Ježici.

  • Sabina Lavrič
   pomočnica vzgojiteljice

   Pomočnica vzgojiteljice v skupini “Pikapolonice” v enoti v Zalogu

  • Elma Musič Jovanovič
   dipl. vzgojiteljica

   Vzgojiteljica v skupini “Ježki” v enoti v Zalogu

  • Anja Šter
   pomočnica vzgojiteljice

   Pomočnica vzgojiteljice v skupini “Sovice” v enoti na Ježici.

  • Brigita Kranjc
   dipl. vzgojiteljica, pedagoška vodja vrtca

   Pedagoška vodja vrtca Znajček s 35-letnimi izkušnjami, številnimi referencami in znanjem, ki ga kot pedagoška vodja vrtca in kot predavateljica “Family lab” širi med našo ekipo ter v okviru roditeljskih sestankov s starši.

  • Nina Pleško
   dipl. vzgojiteljica

   Vzgojiteljica skupine “Sovice” na Ježici.

  • Irena Golob
   tehnična podpora

   Nepogrešljiv del ekipe, ker s svojim razumevanje narave dela, natančnostjo in srčnostjo skrbi, da so naši prostori vzdrževani, čisti in prijetni za delovanje vrtca in drugih G-rega aktivnosti.

  • Učitelji G-rega
   učitelji in vaditelji športnih programov

   Ekipo učiteljev sestavlja preko 40 sodelavk in sodelavcev, kjer vsak na svojem področju skrbijo za napredek, dobro počutje in sistematično delo na športnih programih G-rega.  Našo ekipo lahko brez dvoma označimo za skupino zagnanih, prijetnih in zanesljivih ljudi, za katere verjamemo, da boste tako starši kot otroci z njimi zadovoljni.

  • Število učiteljev

   Naša ekipa je številna, a kljub temu skrbno izbrana

  • Otroci učiteljev

   V 20-ih letih delovanja smo učitelji postali starši čisto pravih “žabjih” otrok. Učitelj G-rega + učiteljica G-rega = Žabica

  • >
   Število kompletov opreme

   Učiteljem smo razdelili že veliiiiko kompletov učiteljskih kopalk, majic in službenih hlač

 • Pogosta vprašanja
  Skrbi me, če je moj otrok sploh pripravljen na obiskovanje tečaja. Kaj menite vi?

  Vsekakor bo za marsikoga to prva tovrstna izkušnja. Pomembno je, da se že pred vpisom v program pogovorite z otrokom, da v vpis v tečaj pomeni nekakšno tedensko »obveznost«, hkrati pa mu obrazložite, kako po navadi takšni tečaji potekajo. Predvsem pa se morate tudi vi, dragi starši, »nastaviti« na pozitivno naravnan prvi prihod na tečaj. Naša naloga pa bo, da s pravim pristopom, prijetnim nastopom ter kvalitetno izvedbo poskrbimo za to, da bo otrok kmalu rad hodil na vadbo.

  Med letom bi se želeli pogovori z učitelji o otrokovem napredku. Na koga se lahko obrnem?

  Poleg učiteljev je povečini na vadbi prisoten tudi koordinator, ki predstavlja vez med otrokom, učiteljem in staršem. Za vse informacije se lahko v prvi vrsti obrnete nanj, on pa vas bo nato usmeril k učiteljem. Sicer pa tekom šolskega leta organiziramo tudi t.i. Dneve odprtih vrat, ki so namenjeni podrobnejšemu pregledu in pogovoru z učiteljem in koordinatorjem.

  Zakaj moram čakati, da otroka po vadbi oblečete in posušite vi, namesto da bi to storili sami starši?

  Naši programi (pa tudi pozicija garderob na bazenih in telovadnicah) so oblikovani tako, da otroka pred in po vadbi preoblečemo mi. Ta čas izkoristimo za krepitev zaupanja, za različne socialne igre in zato predlagamo, da ga tudi vi izkoristite za dodatni počitek in sprostitev. Prav tako pa je preprosto neizvedljivo, da bi se v garderobah bazenov in telovadnic poleg otrok zadrževali tudi vsi starši, saj povečini preprosto ni prostora. V izrednih situacijah pa vam seveda po želji tudi omogočimo, da sami preoblečete svojega otroka.

  Na vadbi smo prvo leto. Opazili smo, da imajo nekateri otroci G-rega brisačo, nahrbtnik, majico…Kako je s tem?

  Vsako leto otroke obdarimo z božičnimi darilci in nekaterimi presenečenji. V kolikor ste to zamudili oz. bi si želeli katero od g-rega opreme, nas lahko kontaktirate in morda imamo še kakšno “skrito zalogo”, sicer pa velja vabilo na vsa družinska g-rega srečanja, kjer se vedno najde kaj »G-regastičnega«