Partnerji Zavoda G-rega

 • Z sodelovanjem in povezovanjem lahko vsi nudimo več

  Zavod G-rega se v želji, da našim članov lahko ponudimo več, aktivno povezujemo s podjetji in organizacijami, katerih filozofija, dejavnost in pristop je blizu našim vrednotam. S partnerskim sodelovanjem iščemo možnosti in priložnosti, da dosežemo tako imenovani “win-win” položaj. Tako lahko vsaka stran v trikotniku ČLANI / G-REGA / PARTNER doseže sinergijske učinke povezovanja. 

  Predstavljamo vam naše partnerje – poznamo jih, zaupamo jim in verjamemo v njih!

 •  

  • RE-AKTIV:
   Re:aktiv je hkrati vadba in aktiv strokovnjakov z različnih področij medicine, fizioterapije in športa. Naše osnovno področje delovanja je namenjeno ljudem z bolečinami v križu. Vadba je namenjena vsem, ki imajo težave z bolečinami v hrbtenici, ter tistim, ki bi radi okrepili stabilizacijske mišice in ohranili zdravo hrbtenico tudi v prihodnosti.

   Več podatkov o partnerju najdete na www.re-aktiv.si

  • JH LIFEBOOK:     

            Janez Homšak, ustanovitelj projekta JH Life book in lastnik JH studia iz Trzina zagotavlja; JH Life book je namenjen vsakemu, ki želi narediti korak v rasti v svojem                          življenju. 

            Informacije o JH Lifebook najdete na www.jh-lifebook.com

  • KAKADU:
   Otroška trgovina Kakadu, ki jo najdete v 1. nadstropju MC Šiška in kot spletno trgovino na www.kakadu.si , je zagotovo tisto, kar iščejo in cenijo sodobni starši, ko opravljajo nakupe za svoje otroke. Igrače, oprema in drugi skrbno izbrani izdelki ter osebni pristop in skrb za svoje stranke, so zagotovo elementi, ki jih delajo drugačne. Boljše! 

            Več na www.kakadu.si

  • HOTEL JELKA

            V hotelu Jelka namenjajo posebno pozornost družinam in aktivnostim na svežem zraku. Omogočite otrokom vrsto aktivnosti skozi katere bodo svojo energijo usmerili v                     naravo in spoznavanju njenih vrednot. Hotel nudi sodoben wellness, odlične sobe in pregrešno dobro hrano, ob vikendi pa pri Jelki najdete tudi G-rega animacijsko ekipo.                 Pozimi in poleti!

            Aktulno ponudbo najdete na www.hotel-jelka.si