Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Malček skakalček

 • Informacije o tečaju
 • Telovadba za otroke, ki smo ji nadeli ime »Malček skakalček«, želimo narediti še korak naprej, ko govorimo o ponudbi športnih programov za najmlajše.

  • Otroška telovadba »Malček skakalček« je namreč namenjen otrokom med 2. in 3. letom starosti, torej tistim, ki že samostojno hodijo in skačejo naokrog, hkrati pa so še premajhni, da bi zapustili varen objem staršev.
  • Gre za sistematično spoznavanje z osnovami gibanja, druženja in interakcije v skupini
  • Delo temelji na internem protokolu učenja S.V.O.K z 20-letno tradicijo  
  • Telovadba je namenjena skupnemu obiskovanju otroka in starša.
 • Program obsega 25 učnih ur, ki jih bodo malčki, skupaj z enim od staršev, 1x tedensko preživeli z našimi vzgojitelji in animatorji.

  Na vadbi, ki traja 60 minut, se bomo spoznavali:

  • z naravnimi oblikami gibanja (plazenje, lazenje, tek, poskoki, plezanje…),
  • elementarnimi igrami,
  • pričeli bomo z atletsko abecedo
  • čas si bomo vzeli tudi za abc gimnastike.
  • del vadbe bodo tudi športi in igre z žogo, športi in igre z loparji, zagotovo pa je pomembno omeniti tudi to, da nas na vadbi čaka skakalni grad, trampolin, plezalne stene, 6 različnih didaktičnih gugalnic ter okolje, ki je v vseh elementih prilagojeno najmlajšim!

  Tečaje izvajamo v Ljubljani (Zalog, OŠ Polje), Trzinu (JH Studio) in v Preserjah pri Radomljah (OŠ). Za termine prosimo izberite želeno lokacijo na strani TERMINI IN CENE. Posamezni termini so žal že zasedeni in tako niso več na voljo. Hvala za razumevanje.

  Informacije o ceni programov:

  Tudi cene so seveda pomembne pri izbiri ponudnika.

  Cena programov telovadbe (25-urni) (Malček skakalček, Gibalna abeceda, Igriva košarka) znaša 249€.  Če se odločite za paket vadbe (celoletni plavalni tečaj + celoletni program telovadbe) znaša cena telovadbe 199€.

  Cena celoletnih tečajev plavanja (25, 30-urni) znaša v Kamniku 429€, v Ljubljani pa znašajo od 449€ do 550€ (velja za letne plavalne tečaje na bazenu Fakultete za šport) in se razlikujejo glede na starost tečajnika, vrsto in pogostost programa vadbe, lokacijo ter termin, zato vam jo bomo z veseljem zaupali po telefonu in vam obenem tudi podrobno obrazložili, kaj le-ta vključuje (nadstandardno število učiteljev v skupini, kopalke, družinske izlete…)

  Cene intenzivnih pomladnih tečajev plavanja (5, 8, 10-urni) znašajo od 99€ do 225€ in se razlikujejo glede na lokacijo in število učnih ur.

  Cene sezonskih aktivnosti (rolanje, smučanje, rojstni dnevi, počitniški programi…) pa so, skupaj z opisi, objavljene na naših podstraneh.

  Iskreno se veselimo vašega morebitnega klica ali e-pošte.

  Ekipa Zavoda G-rega.

  Smo kaj pozabili povedati?

  Gotovo vam bo prav prišel tudi ogled najpogostejših vprašanj in odgovorov , s katerimi se starši soočajo pred vpisom v program.  

  Družinska vadba – NOVO

  Starši bodite aktivni med vadbo vaših malčkov. Zavod G-rega in Pulz šport vabita otroke in starše na koristno in zabavno preživljanje aktivnega časa. Vadba za odrasle in otroke poteka ločeno ob istem času (četrtek ob 17:00 uri) na isti lokaciji (Laguna). Za starše: tekaški treningi v zelo majhnih skupinah, prilagojeni posamezniku ter njegovim zmožnostim.

 • Kako se prijaviti na tečaj?