Programi v Ljubljani

Otroci so tisti, ki jim namenjamo posebno pozornost.
 • Lokacije G-rega aktivnosti v Ljubljani

  Programe G-rega v naši prestolnici izvajamo na naslednjih lokacijah:

  DRUŽINSKI ŠPORTNI CENTER G-REGA V ZALOGU (Hladilniška pot 36):

  Domovanje Zavoda G-rega je v prostorih športnega parka Oaza v Zalogu. Center G-rega stoji le 4 minute vožnje z obvoznice in je umeščen v prijazno okolje, čisto blizu, a ravno prav daleč od mestnega vrveža. Objekt obsega prostore v dveh nadstropjih, novi in svetli prostori so opremljeni tako, da so kar najbolj varni, otrokom prijetni ter opremljeni po vseh standardih pričakovanjih. 

  Center se nahaja na Hladilniški poti 36, Ljubljana-Zalog, v neposredni bližini drsališča Zalog.

  ŠPORTNO-IZOBRAŽEVALNI CENTER G-REGA V LAGUNI (Dunajska c. 270):

  V sklopu ogromnega zelenega parka, v neposredni bližini bazenov v Laguni, se nahaja G-rega hiša. V njej ima svoje domovanje zasebni vrtec, poleg tega pa v sklopu športne dvorane v Laguni pripravljamo tudi športne rojstne dneve ter programe otroške telovadbe.  

  BAZEN NA FAKULTETI ZA ŠPORT (Gortanova 22)

  V sodobnem bazenu Fakultete za šport izvajamo vadbo plavanja za otroke od 4. leta naprej (začetni, nadaljevalni in izpopolnjevalni tečaji) ter vadbo za odrasle. Verjamemo, da boste z obiskovanjem te lokacije zadovoljni, saj nudi sproščujoče okolje za vodne aktivnosti.

  BAZEN NA CENTRU SOČA (Linkartova c. 51)

  Že deseto leto plavalne tečaje organiziramo tudi na bazenu Inštituta za rehabilitacijo RS (Center Soča). Na tej lokaciji ponujamo vadbo za najmlajše (od 3. do 6. leta starosti), ki uživajo v zelo topli in prijetni, pa tudi neoporočeno čisti vodi pod vodstvom učiteljev plavanja G-rega.

  TELOVADNICA NA CENTRU SOČA (Linhartova c. 51)

  Novost letošnje sezone je tudi organizacija programov telovadbe v prenovljeni športni dvorani Centra Soča. Lokacija omogoča dobre povezave, sama dvorana pa ima med drugim tudi veliko plezalno steno, vadba pa je prepletena z G-rega učnim pristopom in prijetnimi animatorji.

  TELOVADNICA NA OŠ VIDE PREGARC (Bazoviška ulica 1)

  Velika telovadnica v osrčju ljubljanskih Most nam na OŠ Vide Pregarc nudi odlične pogoje za izvedbo programa gibalne abecede. 

  TELOVADNICA NA OŠ POLJE (Polje 358)

  V novem šolskem letu delujemo s programi telovadbe tudi v veliki telovadnici na OŠ Polje (Polje 358), kjer lahko otroci z nami sodelujejo v okviru programa gibalne abecede. 

   

 • G-rega programe izvajamo tudi v nekaterih drugih krajih v Sloveniji:

  • KAMNIK

   Otrokom in njihovim staršem ponujamo plavalne tečaje, katerih značilnosti in potek so na las podobni standardom, ki se jih držimo tudi drugod.

  • DOMŽALE

   Športne aktivnosti G-rega lahko otroci in njihovi straši že vrsto let obiskujete v Domžalah.

  • TRZIN

   V Trzinu domujemo v novem in prijetnem objektu JH studio, ki se nahaja v bližini občine Trzin in OŠ Trzin.