Lokacije G-rega programov

Otroci so tisti, ki jim namenjamo posebno pozornost.
 • Lokacije G-rega aktivnosti

  G-rega je skupno ime za programe in aktivnosti, ki jih združuje rekreacija, šport in prosti čas. Že 25 let delujemo na večih lokacijah v večih krajih. Del dejavnosti se odvija v okviru dogodkov, prireditev in tečajev na terenih po celi Sloveniji, naše letne aktivnosti pa se trenutno odvijajo na različnih bazenih in športnih dvoranah v Ljubljani, v Trzinu in v Kamniku

  Ne glede na to, katero lokacijo boste izbrali za obiskovanje športnih tečajev G-rega, boste na vseh spoznali, prepoznali in zagotovo cenili naš interni učni pristop S.V.O.K., ki temelji na 24-letnih izkušnjah in tvori blagovno znamko G-rega. Le-to sestavlja skrbno izbrana ekipa in zadovoljni otroci in njihovi starši. 

  (P)ostanite del programov G-rega !

 • Programe izvajamo na teh lokacijah po Sloveniji (vrsta in obseg dejavnosti je odvisna od možnosti, ki jo posamezna lokacija nudi):

  • LJUBLJANA

   Domovanje Zavoda G-rega je v prostorih športnega parka Oaza v Zalogu, kjer izvaja dejavnost zasebnega vrtca, otroške telovadbe, praznovanja rojstnih dni in športne dni. V Ljubljani pa nas najdete tudi na drugih lokacijah v bazenih in telovadnicah, zato nas le pokličite, da poiščemo vam najbljižjo vadbo.

  • KAMNIK

   Otrokom in njihovim staršem ponujamo plavalne tečaje, katerih značilnosti in potek so na las podobni standardom, ki se jih držimo tudi drugod, razlika je zgolj v lokaciji vadbe, ki se v Kamniku odvija v bazenu Cirius.

  • TRZIN

   V Trzinu domujemo v novem JH studiu, kjer imamo na voljo veliko dvorano, v njej pa programe telovadbe za najmlajše ter rojstne dneve po dogovoru.