Jesensko družinsko druženje

 • Obvestilo za starše - vabilo na jesenski družinski dogodek

   

  VABILO NA JESENSKO DRUŽINSKO DRUŽENJE – VILINSKA POT “HOMEC” : 19.11.2022 med 11. in 13. uro  – (jesensko) vreme smo naročili, zato dogodek bo 🙂

  Spoštovani starši, dragi otroci!

  Vljudno vas vabimo na prav poseben sobotni družinski izlet.  Preživite ga lahko v družbi Zavoda G-rega na čisto novi Vilinski poti na hribu Homec, ki je le 1km oddaljen od Arboretuma Volčji Potok (zakaj to pišemo, preberite na koncu 🙂 ) 

  Naša ekipa vas bo pričakala na začetku poti, izročila navodila za na pot, potem pa hop pod noge (nezahtevna krožna pot je zelo zanimiva za celo družino in traja cca. 40 minut, na poti pa so različne vmesne točke, razgledna točka in tudi kakšen škrat). 

  Na cilju pa vas bomo ponovno pričakali mi ter vas posladkali z jesenskimi prigrizki in toplim čajem

  Otroke pa bo čakalo tudi G-rega kolo sreče, ki prinaša simpatične mini nagradice, da bo motivacije za dosego cilja ne bo manjkalo. 

  Keeeeeeer pa  boste ravno v teh koncih in boste preživili magičen dan, je lahko čaroben tudi popoldan. Popestrite ga lahko še z večernim obiskom Arboretuma Volčji Potok, kjer bodo prav ta dan prižgali lučke in poskrbeli za uvod v (pred)praznični mesec. S kuponom, ki ga boste prejeli pri naših animatorjih na cilju Vilinske poti, boste prejeli G-rega popust na ceno večerne družinske vstopnice (vstop v park ob 15h, slavnostni prižig lučk ob 16h).  

   

  Še nekaj tehničnih napotkov:

  • z družino lahko pridete na izlet kadarkoli, naša ekipa pa vas bo pričakovala med 11h in 12.30h, ko lahko prevzamete navodila za na pot
  • G-rega šotor in animatorji bodo pri Mlinarskem mostu v Homcu, od koder se podate na pot v svojem tempu in željah…
  • druženje bo potekalo tudi v primeru slabega vremena (primerno se oblecite).
  • pot poteka deloma po ravnem, deloma pa po označeni gozdni poti. Brez skrbi, klanci niso ne predolgi, ne prestrmi…
  • najbolje bo, če parkirate pri OŠ Preserje pri Radomljah – ob starem delu šole (križišče Pelechove ceste in VII. ulice) – do Mlinarskega mosta je nato cca. 350m, po želji pa lahko tudi bližje, če bo prostor (na voljo je cca. 30 parkirnih mest v neposredni bližini)   
  • Kupon za popust na družinsko vstopnico v Praznični arboretum Volčji potok velja le za večerni obisk (vstop možen od 15h naprej) in velja le na dan G-rega druženja…
  • Udeležba, hoja/sprehod je na lastno odgovornost. 

  Spodaj v galeriji slik lahko preverite nekaj utrinkov s poti 🙂

   

   

  Za vse informacije smo na dan dogodka dosegljivi na  tel. 040-750-353 ali preko e-pošte info@g-rega.si