Obvestilo o pričetkih programov - SEZONA 2023-2024

 • SPOŠTOVANI UDELEŽENCI  AKTIVNOSTI ZAVODA G-REGA

   

  ZAHVALJUJEMO SE ZA ZAUPANJE IN PRIJAVO NA TEČAJ. 

   

  NA VAŠI PRVI UČNI URI SE DOBIMO 10 MINUT PRED PRIČETKOM TEČAJA PRED VHODOM V BAZEN OZ. TELOVADNICO. TAM VAS BO ŽE PRIČAKALA NAŠA EKIPA

  UČITELJEV OZ. UČITELJIC.  

  TOČEN DATUM PRIČETKA PROGRAMA, KI STE GA IZBRALI, JE OBJAVLJEN NA www.g-rega.si/termini-in-cene (zavihek TERMINI PROGRAMOV).  

  DODATNA INFORMACIJA ZA VADEČE NA VELIKEM BAZENU FAKULTETE ZA ŠPORT (VELJA ZA SKUPINE NAD 8 LET TER ODRASLE):

  NA PRVEM SREČANJU BOSTE PREJELI ČLANSKO KARTICO, KI JO POKAŽETE RECEPTORJU NA BAZENU IN NATO PREJMETE ZAPESTNICO ZA VSTOP. PO PREOBLAČENJU SE OB POLNI URI) SREČAMO NA TRIBUNI BAZENA PRI VAŠEM UČITELJU (BREZ SKRBI, PRVO UČNO URO VAS BOMO POČAKALI ŽE PRI VHODU). NATO SLEDI VADBO, PO KONCU VADBENE URE PA SE PREOBLEČETE, POSUŠITE LASE, OB IZHODU PA SE ZAPESTNICA VRNE V AVTOMAT PRI ZAPORNICI. STARŠI POČAKATE NA SVOJEGA OTROKA V ČAKALNICI, DA PRIDE DO VAS. 

  V ČASU POČITNIC IN PRAZNIKOV TEČAJI ODPADEJO, VENDAR PA SO TE “ODPADLE” URE ŽE UPOŠTEVANE IN SE SKUPNO SREČAMO V SKUPNEM ŠTEVILU UR, KI VELJA ZA VAŠ IZBRANI PROGRAM (OBJAVA NA SPLETNI STRANI TER V PREJETEM RAČUNU).

  ZA KOMUNIKACIJO Z VAMI BOMO VSE INFORMACIJE POŠILJALI PREKO E-POŠTE TER NA NAŠI SPLETNI IN FB STRANI, ZGOLJ IZJEMOMA (TUDI) PREKO SMS SPOROČILA. OBIČAJNO BOSTE SPOROČILA PREJEMALI PREKO NAŠEGA UPORABNIŠKEGA VMESNIKA “E-KLUB”, KJER PA VAS NAPROŠAMO, DA ZA MOREBITNI POVRATNI MAIL UPORABLJATE E-NASLOV INFO@G-REGA.SI (VPRAŠANJA, VEZANA NA PROGRAME) OZ. PISARNA@G-REGA.SI (VPRAŠANJA, VEZANA NA NADOMEŠČANJA IN RAČUNE)…

  PLAVALNA OPREMA NAJ VKLJUČUJE KOPALKE, BRISAČO ALI KOPALNI PLAŠČ TER NAHRBTNIK OZ. VREČKO, PREDLAGAMO PA TUDI, DA OTROK UPORABLJA LASTEN SUŠILEC ZA LASE, STAREJŠI VADEČI PA NAJ UPORABLJAJO TUDI PLAVALNA OČALA IN PO ŽELJI PLAVALNO KAPO.

  OPREMA ZA PROGRAME TELOVADBE NAJ VKLJUČUJE NEDRSEČE TELOVADNE COPATE ALI DVORANSKE SUPERGE, KRATKO MAJICO, KRATKE HLAČE TER MANJŠO BRISAČKO ZA PO KONCU VADBE.

    

  VLJUDNO VAS NAPROŠAMO, DA PREGLEDATE TUDI RAČUN, KI STE GA PRAV TAKO PREJELI PO E-POŠTI TER V VALUTNEM ROKU PORAVNATE PRVI OBROK OB VPISU. 

   

  VSE VPISNE POGOJE, KI VKLJUČUJEJO TUDI INFORMACIJE O MOŽNOSTI NADOMEŠČANJA ZAMUJENIH UČNIH UR ALI PREDČASNEGA ODSTOPA OD PROGRAMA,  SMO ZBRALI NA NASLOVU WWW.G-REGA.SI/VPISNI-POGOJI TER NA WWW.G-REGA.SI/TERMINI-IN-CENE (ZAVIHEK “PLAČILNI POGOJI”).     

   

  VESELI SMO, DA (P)OSTAJATE  DEL NAŠIH PROGRAMOV, EKIPA, KI BO Z VAMI, PA SE BO TRUDILA, DA NASMEH, ZADOVOLJSTVO IN NAŠE PRIJETNO DRUŽENJE  SPREMLJAJO VAŠ VSAKOKRATNI OBISK. 

   

  SICER PA SE KMALU, KMALU VIDIMO!           

   

  Za vse dodatne informacije smo na voljo na 041-750-353 ali pisarna@g-rega.si