Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Obvestilo o pričetkih programov

 • SPOŠTOVANI UDELEŽENCI  AKTIVNOSTI ZAVODA G-REGA

   

  ZAHVALJUJEMO SE ZA PRIJAVO NA  ŠPORTNI PROGRAM V SEZONI 2021/2022.

   

  NA VAŠI PRVI UČNI URI SE DOBIMO 10 MINUT PRED PRIČETKOM TEČAJA PRED VHODOM V BAZEN OZ. TELOVADNICO. TAM VAS BO ŽE PRIČAKAL NAŠ UČITELJ OZ. UČITELJICA. 

  VLJUDNO VAS NAPROŠAMO, DA UPOŠTEVATE NIJZ POGOJE OZ. UKREPE, KI SO OZ. BODO ZA OTROKE IN  ODRASLE VELJAVNI NA DAN OBISKOVANJA TEČAJA. Trenutno velja, da je za vstop na bazen oz. v telovadnico za odrasle (vadeče ali spremljevalce) potreben pogoj PCT , otroci od 15 let pa naj izvajajo redno samotestiranje z beleženjem tedenske evidence.

   

  PLAVALNA OPREMA NAJ VKLJUČUJE KOPALKE, BRISAČO ALI KOPALNI PLAŠČ TER NAHRBTNIK OZ. VREČKO, PREDLAGAMO PA TUDI, DA OTROK UPORABLJA LASTEN SUŠILEC ZA LASE, STAREJŠI VADEČI PA NAJ UPORABLJAJO TUDI PLAVALNA OČALA IN PO ŽELJI PLAVALNO KAPO.

  TELOVADNA OPREMA PA NAJ VKLJUČUJE KRATKE HLAČE IN KRATKO MAJICO TER TELOVADBE COPATE ALI SUPERGE ZA NOTRANJO UPORABO TER MANJŠO BRISAČKO ZA PO VADBI. VSE SKUPAJ DASTE V NAHRBTNIK OZ. VREČKO, NOTRI PA DODAJTE ŠE NEKAJ MALEGA DOBRE VOLJE 😊

  ZA VSO KOMUNIKACIJO Z VAMI BOMO VSE INFORMACIJE AŽURNO POŠILJALI PREKO E-POŠTE TER NA NAŠI SPLETNI IN FB STRANI. 

   

   

  VLJUDNO VAS NAPROŠAMO, DA PREGLEDATE TUDI PREDRAČUN, KI GA KMALU PO VPISU V PROGRAM PRAV TAKO PREJMETE PO E-POŠTI. 

  1. OBROK SE PORAVNA V 5-IH DNEH OD PREJEMA PREDRAČUNA, PREOSTALE OBROKE PA PRAV TAKO PORAVNATE SAMI V SKLADU Z NAVEDENIMI VALUTAMI PLAČIL. VSE VPISNE POGOJE TER COVID POSEBNOSTI SMO ZBRALI NA NASLOVU WWW.G-REGA.SI/VPISNI-POGOJI    

   

  VESELI SMO, DA (P)OSTAJATE  DEL NAŠIH PROGRAMOV, EKIPA, KI BO Z VAMI, PA SE BO TRUDILA, DA NASMEH, ZADOVOLJSTVO IN NAŠE PRIJETNO DRUŽENJE  SPREMLJAJO VAŠ VSAKOKRATNI OBISK. 

   

  SICER PA SE KMALU, KMALU VIDIMO!           

   

  Za vse dodatne informacije smo na voljo na 041-750-353 ali pisarna@g-rega.si