Obvestila za starše

 • Obvestilo za starše - napoved sezone 2023-2024

  V Zavodu G-rega že pripravljamo vse potrebno, da vas lahko povabimo v športno sezono 2023-2024. Le-ta ima za nas še poseben pomen, saj letos praznujemo 25-letnico delovanja.

  Vsi programi, termini in cene so že objavljeni, zato vas vabimo, da se nam z vašo prijavo na program pridružite (tudi) v prihajajočem šolskem letu. Programsko smo nadgradili in osvežili nekaj naših športnih programov.

  Ob 25-letnici pa smo oblikovali tudi še prijaznejšo ceno programa telovadbe, da bo sezona 2023-24 res kar najbolj športna!

  Se vidimo jeseni, do takrat pa vam želimo prijeten počitniški mesec avgust! 

 • Obvestilo za starše - vabilo na zaključno G-rega prireditev

  ZAKLJUČNA PRIREDITEV ZAVODA G-REGA – ŽABJI ŽUR 2023

  Naše druženje v sezoni 2022-2023 gre počasi h koncu. Zato je prav, da se še pred poletjem poslovimo s tradicionalno zaključno zabavo. Zato vas vabimo na Žabji žur 2023, ki bo v SREDO, 24.5. popoldan na Laguni na Ježici. Poleg PODELITVE MEDALJ in super športno-animacijskih aktivnosti pa nas letos čaka tudi super glasbeni nastop – obišče nas TRKAJ skupaj z njegovimi REPKI. 

  Več o Žabjem žuru 2023 si lahko preberete tukaj. Vabljeni!!!

 • Obvestilo za starše - datumi zaključkov programov

  DATUMI ZAKLJUČKOV TEČAJEV 2022-2023

  Vabimo vas, da si na tej povezavi ogledate datume zaključkov vseh letnih G-rega aktivnosti v tej sezoni. Na pozabite pa tudi na zaključni Žabji žur 2023

 • Obvestilo za starše - napovednik poletnega dogajanja

  NAPOVEDNIK POLETNEGA DOGAJANJA 2023

   

  Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate programe in dejavnosti, ki jih pripravljamo za POLETJE 2023. Vabljeni v našo poletno športno družbo!

 • Obvestilo za starše - vabilo na družinski izlet

  JESENSKO DRUŽINSKO DRUŽENJE –  KROŽNA POT HOMEC:

  Vabimo vas, da se nam pridružite na sobotnem družinskem druženju, ki bo potekalo 19.11.2022 (jesensko) vreme smo naročili, zato dogodek bo :). Srečamo se med 11h in 13h na zelo prijetni krožni poti na Homcu pri Radomljah. Vse informacije o prijetnem sobotnem izletu, polnem super dogodivščin, najdete na tej povezavi. 

  Veseli vas bomo!

 • Obvestilo za starše - jesenske počitnice

  JESENSKE POČITNICE:

  Obveščamo vas, da v času od 31.10. do 4.11.2022 vsi programi ODPADEJO. Ponovno se na športnih terenih srečamo v tednu od 7.11.2022 naprej. 

  Želimo vam mirne praznične dni. 

 • Obvestilo za starše - samotestiranje COVID 19 (dodano 22.11.)

  Spoštovani starši, dragi otroci,

  kot ste že seznanjeni, velja od 24.11. naprej obveznost samotestiranja v šoli 3x tedensko. V zvezi s tem ste starši v podpis v šoli prejeli tudi soglasje, da se s samotestiranjem strinjate. To soglasje in evidenca samotestiranja (v nekaterih OŠ jo vodijo učenci sami, ponekod pa to opravljajo starši) vam nato velja tudi za obisk popoldanskih obšolskih dejavnosti, kamor sodijo tudi športni programi Zavoda G-rega. V izogib morebitnim težavam pri preverjanju tega pogoja s strani pristojnih inšpekcijskih organov vas zato vljudno prosimo, da ima vaš otrok na vadbi s seboj tudi kopijo tega soglasja na morebitni vpogled s strani tistih, ki bi le-to po odloku imeli možnost preveriti.

  Vse ostale informacije glede pogojev obiskovanja programov pa so objavljene tudi na www.g-rega.si/izjava-covid

  Hvala za razumevanje in vse dobro želimo,

  ekipa G-rega

  Obvestilo za starše - samotestiranje COVID 19 (dodano 22.11.)

  Spoštovani starši, dragi otroci,

  kot ste že seznanjeni, velja od 24.11. naprej obveznost samotestiranja v šoli 3x tedensko. V zvezi s tem ste starši v podpis v šoli prejeli tudi soglasje, da se s samotestiranjem strinjate. To soglasje in evidenca samotestiranja (v nekaterih OŠ jo vodijo učenci sami, ponekod pa to opravljajo starši) vam nato velja tudi za obisk popoldanskih obšolskih dejavnosti, kamor sodijo tudi športni programi Zavoda G-rega. V izogib morebitnim težavam pri preverjanju tega pogoja s strani pristojnih inšpekcijskih organov vas zato vljudno prosimo, da ima vaš otrok na vadbi s seboj tudi kopijo tega soglasja na morebitni vpogled s strani tistih, ki bi le-to po odloku imeli možnost preveriti.

  Vse ostale informacije glede pogojev obiskovanja programov pa so objavljene tudi na www.g-rega.si/izjava-covid

  Hvala za razumevanje in vse dobro želimo,

  ekipa G-rega

 • Obvestilo za starše - delovanje programov v času Covid-a (posodobljeno 1.9.2021)

  INFORMACIJE ZA UDELEŽENCE oz. NJIHOVE STARŠE PRED VKLJUČITVIJO V AKTIVNOSTI ZAVODA G-REGA in AGENCIJE G-REGA D.O.O. V ZVEZI Z DELOVANJEM PROGRAMOV V ČASU “COVID-19”:

   

  Z vpisom oz. vključitvijo v katerikoli program Zavoda G-rega (športni tečaji, enkratni dogodki, udeležba na praznovanjih rojstnih dni…) ali Agencije G-rega d.o.o. (turistični aranžmaji, animacijske aktivnosti) se strinjate in potrjujete sledeče:

   

  1. V zadnjih 14 dneh ni udeleženec imel kateregakoli od naslednjih simptomov/znakov: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska oz. je bil v tem obdobju zdrav.

   

  1. V zadnjih 14 dneh ni bil udeleženec v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.

   

  1. Udeležencu ni bila odrejena karantena.

   

  1. V zadnjih 14 dneh udeležencu zdravnik oz. epidemiološka služba ni izdal priporočila za samoizolacijo.

   

  1. Če se bodo pri udeležencu pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, bo otrok ostal doma.

   

   

  Če udeleženec zboli z zgoraj navedenimi znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, naj ostane doma in omeji stike z drugimi ljudmi. Če je udeleženec bolan, za nadaljnja navodila pokličite otrokovega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

   

  Priporočamo vam, da odrasli in otroci omejijo stike s starejšimi (npr. s starimi starši) in osebami s pridruženimi kroničnimi boleznimi ali imunskimi pomanjkljivostmi, saj so le-ti bolj ogroženi za težek potek bolezni. Druženje otrok namreč poveča tveganje za okužbo otroka.

   

  Z vključitvijo v aktivnosti Zavoda G-rega in Agencije G-rega ste seznanjeni tudi, da boste upoštevali vsa navodila, usmeritve in pravila, ki bodo veljala na lokaciji, kjer se bo izvajala aktivnost, na katero se prijavlja udeleženec in morebitni spremljevalci. Prav tako boste upoštevali pravilo PCT, pod pogoji in tam, kjer se to zahteva

   

  Dodatne pomembne informacije v zvezi s praznovanji rojstnih dni v Zavodu G-rega (koronavirus):

  – Skladno z določili NIJZ naprošamo starše slavljenca, da pred pričetkom praznovanja vodite evidenco vseh povabljenih udeležencev, ki jo nato hranite 1 mesec

  – Prosimo, da starši slavljenca udeležence zabave seznanite z Izjavo Covid (klik na povezavo).

  – Ob oddaji in prevzemu otrok v notranjosti objekta, kjer se izvaja praznovanje, je obvezna uporaba maske in razkužil. 

  – Vljudno vas naprošamo, da upoštevate omejitve glede števila otrok na zabavi.

   

   

  COVID PRAVILA NA BAZENU FAKULTETE ZA ŠPORT (velja od 1.9.2021):

  Vse uporabnike prosimo, da podrobno preberejo Kopališki red Univerzitetnega plavalnega centra in ga dosledno upoštevajo:

  Vsi odrasli obiskovalci bazena morajo izpolnjevati pogoj PCT. “Samotestiranje v domačem okolju je obveznost tudi osebe, stare od 12 do 18 let, za udeležbo v športnih programih in športno rekreativnih dejavnostih “

  V progi lahko plavajo največ 8 plavalcev hkrati, in sicer po krožnem sistemu.

  Vstopa se posamično, 10 min pred pričetkom ure, z zaščitno masko in ob upoštevanju varnostne razdalje najmanj 2 m. Obvezno je razkuževanje rok. Slediti je potrebno oznakam VHOD in upoštevati navodila receptorja.

  Po vstopu obiskovalci obuvala odložijo pod klopi ob recepciji.

  V primeru uporabe garderobnih omaric morajo biti oblačila shranjena v osebni torbi.

  Pred vstopom v bazen se obiskovalci obvezno stuširajo na označenih tuših.

  Sanitarije se uporablja posamično, ob upoštevanju strogih higienskih pravil (umivanje rok z milom).

  Nošenje maske je obvezno v vseh spremljajočih bazenskih prostorih (recepcija, garderobe, kabine za preoblačenje, sanitarije, bazenska ploščad, prostor za reševalce in prvo pomoč).

  Priporoča se uporaba plavalnih kap in brisač. Sušenje je dovoljeno na označenih sušilnikih ob uporabi zaščitne maske.

  Pri izhodu iz bazena je potrebno slediti oznakam IZHOD. Prostor je potrebno zapuščati posamično, pri tem pa upoštevati varnostno razdaljo najmanj 2 m in uporabljati zaščitno masko.

   

 • UKREPI ZA PREPREČEVANJE VIRUSNIH OKUŽB NA VADBAH - COVID-19

  OBVESTILO ZA UDELEŽENCE PROGRAMOV G-REGA (otroci, starši, vaditelji):

  PREVENTIVNI UKREPI NA LOKACIJAH, KJER POTEKAJO VADBE:

  VADBE TRENUTNO POTEKAJO NORMALNO PO URNIKU, kljub temu pa vas pozivamo, da sledite navodilom in preventivnim ukrepom NIJZ v povezavi s preprečevanjem širjenja virusa, ki so objavljeni tukaj: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov)

  ______________________________________________

  Po pogovoru z vodstvom bazena so na bazenu Fakultete za šport uvedeni nekateri preventivni ukrepi v zvez s preprečevanjem širjenja nalezljivih bolezni. Le-ti so objavljeni na oglasni deski / pri vhodu v bazen. Prosimo, sledite navodilom, hkrati pa se ravnajte v skladu z navodili NIJZ

  ______________________________________________

  Prav tako so vzpostavljeni določeni ukrepi na bazenu in telovadnici Centra Soča. Poleg splošnih navodil NIJZ veljajo tudi naslednji ukrepi:
  Uporabniki prostorov vstopajo in izstopajo v inštitut na dveh vhodih, in sicer:

  – Na vhodu pri objektu AC od 6. do 18. ure
  – Na vhodu pri objektu Vrtnica od 6. do 20. ure.

  Ta vhoda se koristita za vstop in izstop tudi po 20. uri, ko so vrata že zaprta, in sicer jih bo odpiral receptor.

  Striktno vas pozivamo, da ob kakršnih koli znakih okužb dihal, vročine, kašlja in težkega dihanja ne hodite v ustanovo na telovadbo, plavanje oz. druge aktivnosti, ki jih obiskujete. Vodstvo URI-Soča bo uporabnike prostorov sproti obveščalo o morebitnih nadaljnjih ukrepih, ki so povezani s koronavirusom, in jih bo v primeru morebitne začasne odpovedi terminov pravočasno obvestilo.

  Ukrep na Centru Soča bo začel veljati v ponedeljek, 9. 3. 2020.
  ________________________________________________

  Na drugih lokacijah, kjer izvajamo vadbe, prav tako sledimo splošnim navodilom NIJZ ter morebitnim dodatnim navodilom in ukrepom, ki morda veljajo v posameznem objektu. Ob tem vas vljudno naprošamo za razumevanje in sodelovanje.

  __________________________________________________

  V prilogi dodajamo tudi NAČRT ZAGOTAVLJANJA KONTINUIRANEGA DELA v Zavodu G-rega.

  Gregor Pust
  Zavod G-rega
  direktor

 • Dnevi odprtih vrat na vadbah - FEBRUAR 2020

  Vabimo vas, da se udeležite letošnjih dnevov odprtih vrat, ko si lahko vašega otroka ogledate od blizu in “v akciji”. Dnevi odprtih vrat bodo na PLAVALNIH TEČAJIH potekali v času redne vadbe v tednu od 3.2. do 7.2. na PROGRAMIH TELOVADBE pa v času redne vadbe v tednu od 10.2. do 14.2. Vljudno vabljeni!

 • Datumi pričetkov programov v sezoni 2019-2020

  Dragi otroci in starši,

  vabimo vas, da si na tej povezavi ogledate datume pričetkov letnih programov v novi sezoni. Povezava do datumov pričetkov bo aktivna od 20.8. naprej, pričetki pa so predvideni od 15.9. naprej. Veselimo se sodelovanja

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 21-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 15.9.2019 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • Ob 20-letnici lahko obiščete novo G-rega spletno trgovino z G-rega izdelki

  Ob 21-letnici delovanja vas vabimo k obisku spletne trgovine G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Majice, kape, kopalke, igrače in športna oprema za otroke, najde pa se tudi kaj zanimivega za starše…