Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Obvestila za starše

 • ZAKLJUČNI ŽABJI ŽUR 2019

  Vabimo vas, da se nam pridružite na zaključni prireditvi Zavoda G-rega, ki bo hkrati tudi zabava ob 20-letnici delovanje. Na zabavi otroke med drugim čaka TORTA VELIKANKA, PODELITEV MEDALJ, SPOMINSKE MAJICE ter številne športno-zabavne aktivnosti… Rezervirajte si NOV DATUM, to je PETEK, 31.5. med 16:30 in 19:00 na Laguni!

  https://www.g-rega.si/zabjizur/

 • Datumi zaključkov programov v sezoni 2018-2019

  Dragi otroci in starši,

  vabimo vas, da si na spodnji povezavi ogledate datume zaključkov letnih programov v tej sezoni. V kolikor bi želeli še katero izmed učnih ur nadomestiti, vas naprošamo, da se v zvezi s tem obrnete na učitelje oz. koordinatorja na vadbi in potrudili se bomo najti nadomestni termin. 

  Ob tem pa vas vabimo, da imate v mislih tudi zaključni G-REGA ŽABJI ŽUR 2019, ki bo zadnji petek v maju, ko na otroke čaka odlična športna zabava in podelitev medalj! 

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 20-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 10.9.2018 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • Ob 20-letnici lahko obiščete novo G-rega spletno trgovino z G-rega izdelki

  Ob 20-letnici delovanja vas vabimo k obisku spletne trgovine G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Majice, kape, kopalke, igrače in športna oprema za otroke, najde pa se tudi kaj zanimivega za starše…

 • Vpisi za sezono 2018-2019 že potekajo. Vabljeni v našo družbo

  V prihajajoči jeseni pripravljamo obilo novosti in drobnih presenečenj, kar je tudi prav, saj praznujemo 20-letnico delovanja. Vabimo vas k vpisu v naše športne programe, ne spreglejte pa niti storitev, ki jih nudimo v okviru ANIMACIJSKIH AKTIVNOSTI ter ZASEBNEGA VRTCA.  In ne spreglejte, G-rega prihaja v novi sezoni tudi v Kranj!