Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Obvestila za starše

 • Obvestilo za starše - SMUČANJE, PLAVANJE IN TELOVADBA (objavljeno 12.12.2020)

  Spoštovani starši, dragi otroci,

  kot zagotovo spremljate tudi sami, se življenje še ni povrnilo nazaj v običajne tirnice. Verjamemo pa, da se bo tudi to kmalu zgodilo.

  Pred pričetkom nove sezone smo predvideli tudi možnost, da bomo vadbe morali za nekaj časa prekiniti. Glede na datum ponovnega zagona tečajev plavanja in telovadbe bomo nato po potrebi prilagodili število učnih ur tečaja, program in ceno programa, kar smo napovedali že ob prijavi. Verjamemo pa, da nam bo s skupnimi močmi uspelo najti pot, ki bo takšna, kot si jo vsi skupaj želimo…

  Na tem mestu pa z nekoliko večjim optimizmom zremo v zimske aktivnosti in napovedujemo, da bomo takoj, ko bo to mogoče, pričeli s SMUČARSKIMI TEČAJI. Skladno z možnostmi, ki jih bomo imeli, smo pripravili;

  – enodnevne smučarske tečaje v majhnih skupinah na Pokljuki (SOB in NED)
  – enodnevni individualni smučarski tečaj na smučišču po vaši izbiri (od PON do NED)
  – počitniški smučarski tečaj na Pokljuki (28.-30.12. in 15.-19.2.2021)

  Ob tem vas obveščamo, da lahko vaš morebitni dobropis oz. preplačilo uporabite tudi pri vseh zimskih G-rega aktivnostih, ki bodo potekale v skladu z vsemi “Covid smernicami”. V zvezi s tem vas vabimo, da si ogledate naše zimske programe na www.g-rega.si/tecaji/smucanje

  Še pred božično-novoletnimi prazniki pa za vaše otroke pripravljamo prav posebno e-predstavo, ki jo sicer vsako leto odigrajo naši G-rega učitelji. Letos pa smo združili moči z našimi glasbenimi prijatelji – skupino Malibu – in kmalu bo v vaše domove prišla edinstvena G-rega predstava za ceko družino.

  Hvala za razumevanje in sodelovanje. Iskreno vam želimo obilo zdravja, miru in gibanja!

  Ekipa G-rega

 • Obvestilo za starše - ZAČASNA ZAUSTAVITEV PROGRAMOV (16.10.2020)

  Spoštovani starši, dragi otroci,

  obveščamo vas, da plavalni tečaji in telovadba začasno (od vključno DANES, 16.10.) ne bodo potekali.

  “Dobra” novica je, da so pred nami jesenske počitnice (26. – 30. 10. ), ko tečaji že v osnovi ne potekajo. Upamo, da se ponovno srečamo po 2. 11., o čemer pa vas seveda obvestimo takoj, ko bomo na to temo imeli več informacij …

  – Pri načrtovanju športnih programov smo v tej sezoni imeli v mislih tudi morebitno vmesno zaprtje objektov. Programe lahko, kljub nekaj premora, po večini izpeljemo do konca šolskega leta oz. po potrebi tudi še nekoliko dlje. V nasprotnem primeru pa se bo skladno z vpisnimi pogoji obračunalo število neizvedenih ur v obliki dobroimetja.

  – Vljudno vas naprošamo, da kljub vsemu upoštevate oktobrski valutni rok za plačila, ki je naveden v vaši prijavnici. Le-to nam bo omogočilo, da lahko na tej točki vzdržimo in ohranimo delovanje Zavoda G-rega.

  – Nekoliko se bo zamaknil tudi pričetek plavalnih tečajev v malem bazenu na Fakulteti za šport. Skladno z razvojem dogodkov bomo prilagodili in sporočili nov datum pričetka.

  Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje in sodelovanje. Držimo pesti, da se kmalu ponovno srečamo.

  Ostanite zdravi in kljub vsemu tudi športno aktivni!

  Zavod G-rega

  Gregor Pust

  direktor

 • UKREPI ZA PREPREČEVANJE VIRUSNIH OKUŽB NA VADBAH - COVID-19

  OBVESTILO ZA UDELEŽENCE PROGRAMOV G-REGA (otroci, starši, vaditelji):

  PREVENTIVNI UKREPI NA LOKACIJAH, KJER POTEKAJO VADBE:

  VADBE TRENUTNO POTEKAJO NORMALNO PO URNIKU, kljub temu pa vas pozivamo, da sledite navodilom in preventivnim ukrepom NIJZ v povezavi s preprečevanjem širjenja virusa, ki so objavljeni tukaj: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov)

  ______________________________________________

  Po pogovoru z vodstvom bazena so na bazenu Fakultete za šport uvedeni nekateri preventivni ukrepi v zvez s preprečevanjem širjenja nalezljivih bolezni. Le-ti so objavljeni na oglasni deski / pri vhodu v bazen. Prosimo, sledite navodilom, hkrati pa se ravnajte v skladu z navodili NIJZ

  ______________________________________________

  Prav tako so vzpostavljeni določeni ukrepi na bazenu in telovadnici Centra Soča. Poleg splošnih navodil NIJZ veljajo tudi naslednji ukrepi:
  Uporabniki prostorov vstopajo in izstopajo v inštitut na dveh vhodih, in sicer:

  – Na vhodu pri objektu AC od 6. do 18. ure
  – Na vhodu pri objektu Vrtnica od 6. do 20. ure.

  Ta vhoda se koristita za vstop in izstop tudi po 20. uri, ko so vrata že zaprta, in sicer jih bo odpiral receptor.

  Striktno vas pozivamo, da ob kakršnih koli znakih okužb dihal, vročine, kašlja in težkega dihanja ne hodite v ustanovo na telovadbo, plavanje oz. druge aktivnosti, ki jih obiskujete. Vodstvo URI-Soča bo uporabnike prostorov sproti obveščalo o morebitnih nadaljnjih ukrepih, ki so povezani s koronavirusom, in jih bo v primeru morebitne začasne odpovedi terminov pravočasno obvestilo.

  Ukrep na Centru Soča bo začel veljati v ponedeljek, 9. 3. 2020.
  ________________________________________________

  Na drugih lokacijah, kjer izvajamo vadbe, prav tako sledimo splošnim navodilom NIJZ ter morebitnim dodatnim navodilom in ukrepom, ki morda veljajo v posameznem objektu. Ob tem vas vljudno naprošamo za razumevanje in sodelovanje.

  __________________________________________________

  V prilogi dodajamo tudi NAČRT ZAGOTAVLJANJA KONTINUIRANEGA DELA v Zavodu G-rega.

  Gregor Pust
  Zavod G-rega
  direktor

 • Dnevi odprtih vrat na vadbah - FEBRUAR 2020

  Vabimo vas, da se udeležite letošnjih dnevov odprtih vrat, ko si lahko vašega otroka ogledate od blizu in “v akciji”. Dnevi odprtih vrat bodo na PLAVALNIH TEČAJIH potekali v času redne vadbe v tednu od 3.2. do 7.2. na PROGRAMIH TELOVADBE pa v času redne vadbe v tednu od 10.2. do 14.2. Vljudno vabljeni!

 • Datumi pričetkov programov v sezoni 2019-2020

  Dragi otroci in starši,

  vabimo vas, da si na tej povezavi ogledate datume pričetkov letnih programov v novi sezoni. Povezava do datumov pričetkov bo aktivna od 20.8. naprej, pričetki pa so predvideni od 15.9. naprej. Veselimo se sodelovanja

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 21-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 15.9.2019 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • Ob 20-letnici lahko obiščete novo G-rega spletno trgovino z G-rega izdelki

  Ob 21-letnici delovanja vas vabimo k obisku spletne trgovine G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Majice, kape, kopalke, igrače in športna oprema za otroke, najde pa se tudi kaj zanimivega za starše…