Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Obvestila za starše


 • Spoštovani.


  Kot smo vas obvestili v tem tednu, vas bomo jutri, 15.5. poklicali ter vam predstavili možnosti nadaljevanja programov glede na sproščanje ukrepov.  

   

  Za programe telovadbe smo precej optimistični, da bi jo v naslednjih tednih lahko nadaljevali, če že ne tudi dokončali.

  Za tečaje plavanja trenutno še čakamo nove informacije, ali bomo z vadbami lahko nadaljevalni, zato vas naprošamo, da se doma pogovorite, če vam v okviru vašega preplačila (število manjkajočih učnih ur ter točen znesek preplačila vam posredujemo v petek po telefonu), morda lahko ponudimo katero od spodnjih nadomestnih rešitev;

   

  – udeležba na letošnjem poletnem počitniškem varstvu s plavanjem v Laguni (izvedeno bo vsak počitniški teden od PON do PET),

  – obiskovanje "mini telovadbe", ki bi ga izvedli v septembru 2020 (skupaj 3-4 učne ure, ki bi potekale 1x tedensko od začetka do konca septembra), 

  – dobropis za aktivnosti v novem šolskem letu (za plavanje, telovadbo, praznovanje rojstnega dne, tečaj smučanja…).

     

  Vaša morebitna potrditev katere izmed opcij bi za nas pomenila pomemben korak k nekoliko lažji prebroditvi finančne in programske stiske.

   

  Hvala za vaš razmislek in morebitno razumevanje. Zavedamo se, da trenutno marsikdo preživlja nezavidljive trenutke, a verjamemo, da lahko kljub temu, da moramo biti narazen, stopimo skupaj. 

   

  Na slišanje kmalu!

 • UKREPI ZA PREPREČEVANJE VIRUSNIH OKUŽB NA VADBAH - COVID-19

  OBVESTILO ZA UDELEŽENCE PROGRAMOV G-REGA (otroci, starši, vaditelji):

  PREVENTIVNI UKREPI NA LOKACIJAH, KJER POTEKAJO VADBE:

  VADBE TRENUTNO POTEKAJO NORMALNO PO URNIKU, kljub temu pa vas pozivamo, da sledite navodilom in preventivnim ukrepom NIJZ v povezavi s preprečevanjem širjenja virusa, ki so objavljeni tukaj: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov)

  ______________________________________________

  Po pogovoru z vodstvom bazena so na bazenu Fakultete za šport uvedeni nekateri preventivni ukrepi v zvez s preprečevanjem širjenja nalezljivih bolezni. Le-ti so objavljeni na oglasni deski / pri vhodu v bazen. Prosimo, sledite navodilom, hkrati pa se ravnajte v skladu z navodili NIJZ

  ______________________________________________

  Prav tako so vzpostavljeni določeni ukrepi na bazenu in telovadnici Centra Soča. Poleg splošnih navodil NIJZ veljajo tudi naslednji ukrepi:
  Uporabniki prostorov vstopajo in izstopajo v inštitut na dveh vhodih, in sicer:

  – Na vhodu pri objektu AC od 6. do 18. ure
  – Na vhodu pri objektu Vrtnica od 6. do 20. ure.

  Ta vhoda se koristita za vstop in izstop tudi po 20. uri, ko so vrata že zaprta, in sicer jih bo odpiral receptor.

  Striktno vas pozivamo, da ob kakršnih koli znakih okužb dihal, vročine, kašlja in težkega dihanja ne hodite v ustanovo na telovadbo, plavanje oz. druge aktivnosti, ki jih obiskujete. Vodstvo URI-Soča bo uporabnike prostorov sproti obveščalo o morebitnih nadaljnjih ukrepih, ki so povezani s koronavirusom, in jih bo v primeru morebitne začasne odpovedi terminov pravočasno obvestilo.

  Ukrep na Centru Soča bo začel veljati v ponedeljek, 9. 3. 2020.
  ________________________________________________

  Na drugih lokacijah, kjer izvajamo vadbe, prav tako sledimo splošnim navodilom NIJZ ter morebitnim dodatnim navodilom in ukrepom, ki morda veljajo v posameznem objektu. Ob tem vas vljudno naprošamo za razumevanje in sodelovanje.

  __________________________________________________

  V prilogi dodajamo tudi NAČRT ZAGOTAVLJANJA KONTINUIRANEGA DELA v Zavodu G-rega.

  Gregor Pust
  Zavod G-rega
  direktor

 • Dnevi odprtih vrat na vadbah - FEBRUAR 2020

  Vabimo vas, da se udeležite letošnjih dnevov odprtih vrat, ko si lahko vašega otroka ogledate od blizu in “v akciji”. Dnevi odprtih vrat bodo na PLAVALNIH TEČAJIH potekali v času redne vadbe v tednu od 3.2. do 7.2. na PROGRAMIH TELOVADBE pa v času redne vadbe v tednu od 10.2. do 14.2. Vljudno vabljeni!

 • Datumi pričetkov programov v sezoni 2019-2020

  Dragi otroci in starši,

  vabimo vas, da si na tej povezavi ogledate datume pričetkov letnih programov v novi sezoni. Povezava do datumov pričetkov bo aktivna od 20.8. naprej, pričetki pa so predvideni od 15.9. naprej. Veselimo se sodelovanja

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 21-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 15.9.2019 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • Ob 20-letnici lahko obiščete novo G-rega spletno trgovino z G-rega izdelki

  Ob 21-letnici delovanja vas vabimo k obisku spletne trgovine G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Majice, kape, kopalke, igrače in športna oprema za otroke, najde pa se tudi kaj zanimivega za starše…