Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Obvestila za starše

 • Obvestilo za starše - SMUČANJE, PLAVANJE IN TELOVADBA (objavljeno 1.9.2021)

  Spoštovani starši, dragi otroci,

  Veseli nas, da vas lahko povabimo v novo sezono športnih programov G-rega. Na spletni strani so objavljene vse ažurne informacije o programih, terminih, cenah in datumih pričetkov tečajev.

  Vabljeni v našo družbo, mi pa se bomo potrudili, da vam bo lepo.

  V novem šolskem letu vam želimo obilo zdravja… in gibanja!

  Ekipa G-rega

 • Obvestilo za starše - delovanje programov v času Covid-a (posodobljeno 1.9.2021)

  INFORMACIJE ZA UDELEŽENCE oz. NJIHOVE STARŠE PRED VKLJUČITVIJO V AKTIVNOSTI ZAVODA G-REGA in AGENCIJE G-REGA D.O.O. V ZVEZI Z DELOVANJEM PROGRAMOV V ČASU “COVID-19”:

   

  Z vpisom oz. vključitvijo v katerikoli program Zavoda G-rega (športni tečaji, enkratni dogodki, udeležba na praznovanjih rojstnih dni…) ali Agencije G-rega d.o.o. (turistični aranžmaji, animacijske aktivnosti) se strinjate in potrjujete sledeče:

   

  1. V zadnjih 14 dneh ni udeleženec imel kateregakoli od naslednjih simptomov/znakov: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska oz. je bil v tem obdobju zdrav.

   

  1. V zadnjih 14 dneh ni bil udeleženec v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.

   

  1. Udeležencu ni bila odrejena karantena.

   

  1. V zadnjih 14 dneh udeležencu zdravnik oz. epidemiološka služba ni izdal priporočila za samoizolacijo.

   

  1. Če se bodo pri udeležencu pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, bo otrok ostal doma.

   

   

  Če udeleženec zboli z zgoraj navedenimi znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z otrokom biva v istem gospodinjstvu, naj ostane doma in omeji stike z drugimi ljudmi. Če je udeleženec bolan, za nadaljnja navodila pokličite otrokovega izbranega ali dežurnega zdravnika. V primeru potrjene okužbe v družini ali drugega tesnega stika z okuženo osebo boste nadaljnja navodila prejeli od epidemiološke službe.

   

  Priporočamo vam, da odrasli in otroci omejijo stike s starejšimi (npr. s starimi starši) in osebami s pridruženimi kroničnimi boleznimi ali imunskimi pomanjkljivostmi, saj so le-ti bolj ogroženi za težek potek bolezni. Druženje otrok namreč poveča tveganje za okužbo otroka.

   

  Z vključitvijo v aktivnosti Zavoda G-rega in Agencije G-rega ste seznanjeni tudi, da boste upoštevali vsa navodila, usmeritve in pravila, ki bodo veljala na lokaciji, kjer se bo izvajala aktivnost, na katero se prijavlja udeleženec in morebitni spremljevalci. Prav tako boste upoštevali pravilo PCT, pod pogoji in tam, kjer se to zahteva

   

  Dodatne pomembne informacije v zvezi s praznovanji rojstnih dni v Zavodu G-rega (koronavirus):

  – Skladno z določili NIJZ naprošamo starše slavljenca, da pred pričetkom praznovanja vodite evidenco vseh povabljenih udeležencev, ki jo nato hranite 1 mesec

  – Prosimo, da starši slavljenca udeležence zabave seznanite z Izjavo Covid (klik na povezavo).

  – Ob oddaji in prevzemu otrok v notranjosti objekta, kjer se izvaja praznovanje, je obvezna uporaba maske in razkužil. 

  – Vljudno vas naprošamo, da upoštevate omejitve glede števila otrok na zabavi.

   

   

  COVID PRAVILA NA BAZENU FAKULTETE ZA ŠPORT (velja od 1.9.2021):

  Vse uporabnike prosimo, da podrobno preberejo Kopališki red Univerzitetnega plavalnega centra in ga dosledno upoštevajo:

  Vsi odrasli obiskovalci bazena morajo izpolnjevati pogoj PCT. “Samotestiranje v domačem okolju je obveznost tudi osebe, stare od 12 do 18 let, za udeležbo v športnih programih in športno rekreativnih dejavnostih “

  V progi lahko plavajo največ 8 plavalcev hkrati, in sicer po krožnem sistemu.

  Vstopa se posamično, 10 min pred pričetkom ure, z zaščitno masko in ob upoštevanju varnostne razdalje najmanj 2 m. Obvezno je razkuževanje rok. Slediti je potrebno oznakam VHOD in upoštevati navodila receptorja.

  Po vstopu obiskovalci obuvala odložijo pod klopi ob recepciji.

  V primeru uporabe garderobnih omaric morajo biti oblačila shranjena v osebni torbi.

  Pred vstopom v bazen se obiskovalci obvezno stuširajo na označenih tuših.

  Sanitarije se uporablja posamično, ob upoštevanju strogih higienskih pravil (umivanje rok z milom).

  Nošenje maske je obvezno v vseh spremljajočih bazenskih prostorih (recepcija, garderobe, kabine za preoblačenje, sanitarije, bazenska ploščad, prostor za reševalce in prvo pomoč).

  Priporoča se uporaba plavalnih kap in brisač. Sušenje je dovoljeno na označenih sušilnikih ob uporabi zaščitne maske.

  Pri izhodu iz bazena je potrebno slediti oznakam IZHOD. Prostor je potrebno zapuščati posamično, pri tem pa upoštevati varnostno razdaljo najmanj 2 m in uporabljati zaščitno masko.

   

 • UKREPI ZA PREPREČEVANJE VIRUSNIH OKUŽB NA VADBAH - COVID-19

  OBVESTILO ZA UDELEŽENCE PROGRAMOV G-REGA (otroci, starši, vaditelji):

  PREVENTIVNI UKREPI NA LOKACIJAH, KJER POTEKAJO VADBE:

  VADBE TRENUTNO POTEKAJO NORMALNO PO URNIKU, kljub temu pa vas pozivamo, da sledite navodilom in preventivnim ukrepom NIJZ v povezavi s preprečevanjem širjenja virusa, ki so objavljeni tukaj: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov)

  ______________________________________________

  Po pogovoru z vodstvom bazena so na bazenu Fakultete za šport uvedeni nekateri preventivni ukrepi v zvez s preprečevanjem širjenja nalezljivih bolezni. Le-ti so objavljeni na oglasni deski / pri vhodu v bazen. Prosimo, sledite navodilom, hkrati pa se ravnajte v skladu z navodili NIJZ

  ______________________________________________

  Prav tako so vzpostavljeni določeni ukrepi na bazenu in telovadnici Centra Soča. Poleg splošnih navodil NIJZ veljajo tudi naslednji ukrepi:
  Uporabniki prostorov vstopajo in izstopajo v inštitut na dveh vhodih, in sicer:

  – Na vhodu pri objektu AC od 6. do 18. ure
  – Na vhodu pri objektu Vrtnica od 6. do 20. ure.

  Ta vhoda se koristita za vstop in izstop tudi po 20. uri, ko so vrata že zaprta, in sicer jih bo odpiral receptor.

  Striktno vas pozivamo, da ob kakršnih koli znakih okužb dihal, vročine, kašlja in težkega dihanja ne hodite v ustanovo na telovadbo, plavanje oz. druge aktivnosti, ki jih obiskujete. Vodstvo URI-Soča bo uporabnike prostorov sproti obveščalo o morebitnih nadaljnjih ukrepih, ki so povezani s koronavirusom, in jih bo v primeru morebitne začasne odpovedi terminov pravočasno obvestilo.

  Ukrep na Centru Soča bo začel veljati v ponedeljek, 9. 3. 2020.
  ________________________________________________

  Na drugih lokacijah, kjer izvajamo vadbe, prav tako sledimo splošnim navodilom NIJZ ter morebitnim dodatnim navodilom in ukrepom, ki morda veljajo v posameznem objektu. Ob tem vas vljudno naprošamo za razumevanje in sodelovanje.

  __________________________________________________

  V prilogi dodajamo tudi NAČRT ZAGOTAVLJANJA KONTINUIRANEGA DELA v Zavodu G-rega.

  Gregor Pust
  Zavod G-rega
  direktor

 • Dnevi odprtih vrat na vadbah - FEBRUAR 2020

  Vabimo vas, da se udeležite letošnjih dnevov odprtih vrat, ko si lahko vašega otroka ogledate od blizu in “v akciji”. Dnevi odprtih vrat bodo na PLAVALNIH TEČAJIH potekali v času redne vadbe v tednu od 3.2. do 7.2. na PROGRAMIH TELOVADBE pa v času redne vadbe v tednu od 10.2. do 14.2. Vljudno vabljeni!

 • Datumi pričetkov programov v sezoni 2019-2020

  Dragi otroci in starši,

  vabimo vas, da si na tej povezavi ogledate datume pričetkov letnih programov v novi sezoni. Povezava do datumov pričetkov bo aktivna od 20.8. naprej, pričetki pa so predvideni od 15.9. naprej. Veselimo se sodelovanja

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 21-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 15.9.2019 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • Ob 20-letnici lahko obiščete novo G-rega spletno trgovino z G-rega izdelki

  Ob 21-letnici delovanja vas vabimo k obisku spletne trgovine G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Majice, kape, kopalke, igrače in športna oprema za otroke, najde pa se tudi kaj zanimivega za starše…