Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

si en de ru

Obvestila za starše

 • Novoletne počitnice - vadbe odpadejo!!!

  Obveščamo vas, da so programi G-rega v času od vključno 24.12. do vključno 2.1.2019 ODPADEJO! Ponovno se srečamo na športnih terenih od 3.1.2019 naprej.

 • Božična predstava G-rega - SOBOTA, 15.12.

  Dragi otroci in starši,

  vabimo vas, da se nam pridružite na Božični predstavi, v kateri nastopajo G-rega učitelji in ki je polna smeha, glasbe in plesa. Predstavi seveda sledi tudi obdarovanje otrok, za katere bo poskrbel Božiček s spremstvom. 

  Božična predstava bo v SOBOTO, 15.12. v G-rega centru v Zalogu (Hladilniška pot 36, 1000 Lj.-Zalog).

  Vabilo s točno uro predstave za vašega otroka ste že prejeli po pošti. Če pa vam zaradi drugih obveznosti ne uspe priti v terminu, ki je naveden na vabilu, pa nas lahko pokličete in ponudili vam bomo nadomestni termin! 

  Prepričani smo, da lahko skupaj preživimo prijetno čarobno uro, zato vas vabimo k obisku. Naša ekipa učiteljev se že pridno trudi in vadi, da bo nastop kar najbolj uspel 🙂

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 20-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 10.9.2018 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • Ob 20-letnici lahko obiščete novo G-rega spletno trgovino z G-rega izdelki

  Ob 20-letnici delovanja vas vabimo k obisku spletne trgovine G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Majice, kape, kopalke, igrače in športna oprema za otroke, najde pa se tudi kaj zanimivega za starše…

 • Vpisi za sezono 2018-2019 že potekajo. Vabljeni v našo družbo

  V prihajajoči jeseni pripravljamo obilo novosti in drobnih presenečenj, kar je tudi prav, saj praznujemo 20-letnico delovanja. Vabimo vas k vpisu v naše športne programe, ne spreglejte pa niti storitev, ki jih nudimo v okviru ANIMACIJSKIH AKTIVNOSTI ter ZASEBNEGA VRTCA.  In ne spreglejte, G-rega prihaja v novi sezoni tudi v Kranj!