Zavod G-rega, Hladilniška pot 36, 1000 Lj. 041 750 353 041 676 097 info@g-rega.si

Obvestila za starše

 • 20-letnica G-rega

  Jesenski tečaji ob naši 20-letnici delovanja so že pripravljeni. Ob tej priložnosti smo pripravili osveženo spletno stran s številnimi novimi vsebinami, pripravljamo pa tudi nekatere druge novosti. Le-te bodo lahko otroci in starši v polni meri doživljali od 10.9.2018 naprej, ko pričnemo z jesenskimi dejavnostmi. Do takrat pa uživajte v poletju, ki ga lahko preživite tudi v naši družbi v okviru poletnega počitniškega varstva!  

 • 20-letnica G-rega prinaša stalnim strankam do 20.8. bon za 20€ za nakupe v G-rega spletni trgovini

  Ob 20-letnici delovanja se vam želimo zahvaliti za zaupanje, zato boste starši, ki ste vadili z nami v prejšnji sezoni, ob prijavi na letošnje letne programe prejeli  dobropis v višini 20€, ki ga lahko izkoristite za nakup v spletni trgovini G-rega. Tam boste našli zanimive in kvalitetne izdelke z G-rega logotipom! Povabilo velja le za prijave na programe do 20.8.2018 !

 • Pričenjamo s programi v Kranju

  Z veseljem vas obveščamo, da bomo v prihajajoči sezoni naše športne aktivnosti izvajali tudi v Kranju! Telovadba za otroke, plavalni tečaji in športni rojstni dnevi bodo potekali po G-rega standardih in zanosu, zato se veselimo, da postanemo del športnega dogajanja tudi na gorenjskem. Preverite podrobnosti

 • Vpisi za sezono 2018-2019 že potekajo. Vabljeni v našo družbo

  V prihajajoči jeseni pripravljamo obilo novosti in drobnih presenečenj, kar je tudi prav, saj praznujemo 20-letnico delovanja. Vabimo vas k vpisu v naše športne programe, ne spreglejte pa niti storitev, ki jih nudimo v okviru ANIMACIJSKIH AKTIVNOSTI ter ZASEBNEGA VRTCA.  In ne spreglejte, G-rega prihaja v novi sezoni tudi v Kranj!